Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ανακοινώθηκε η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας.Ποιοι εκλέγονται Δημοτικοί Σύμβουλοι.



Στην ανακοίνωση της τελικής κατανομής εδρών και σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας προχώρησε σήμερα το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών.Ετσι με αρκετές ημέρες καθυστέρηση κυρίως λόγω  της επανακαταμέτρησης που συζήτηθηκε από την «Δημοτική Ενότητα» δίνεται ένα τέλος στην έντονη παραφιλολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με την οριστική σύνθεση και την κατανομή εδρών.Αναλυτικά οι έδρες:
 Ο πλειοψηφών συνδυασμός «Πέλλα 2020»  του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου καταλαμβάνει 25 έδρες που είναι:
(Δ.Ε. Γιαννιτσών 14 έδρες) Επιτροπάκης Αθανάσιος, Σαμόπουλος Νικόλαος, Ανδρεάδης Γιώργος , Φάκκας Απόστολος , Καραφυλλιάς Ανδρέας , Τοπάλογλου Στέφανος, Σκορδής Νικόλαος , Ζαφειρίου Ιωάννα , Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος , Βαλνάρης Νικόλαος,Γυριχίδης Ιωάννης , Κουτσοκώστα Ζωή , Μυστακίδου – Χατζηκοϊτση Πολύμνια, Κερασόπουλος Παναγιώτης (Δ.Ε. Κρύας Βρύσης 4 έδρες) Δεληγιαννίδης Κωνσταντίνος, Σεραϊδης Πέτρος, Σπυρίδης Παντελής, Μπαλτσίδης Κωνστανίνος. (Δ.Ε. Κύρρου 1έδρα) Παντελίδης Κυριάκος. (Δ.Ε. Πέλλας 2 έδρες) Στεριούλας Δημήτριος, Ξηρός Βασίλειος. (Δ.Ε. Μ. Αλεξάνδρου 4 έδρες) Πασσαλής Χρήστος, Παναγιωτίδης Μιχάλης, Λούσπα Ερασμία, Σοφιάς Χρήστος.
 Ο Συνδυασμός «Δημοτική Ενότητα» του Νικόλοαυ Παπανικολάου,10 έδρες που είναι ο επικεφαλής Νίκος Παπανικολάου και οι: (Δ.Ε. Γιαννιτσών) Αμπεριάδης Νικόλαος, Χριστοφορίδης Δημήτρης, Αρνάκης Τιμόθεος, Τηλαβερίδης Αναστάσιος, (Δ.Ε. Κρύας Βρύσης) Ελευθερίου Γιώργος (Δ.Ε. Κύρρου) Καραμπατζάκης Αντώνης, Χατζηηλιάδης Πέτρος (Δ.Ε. Πέλλας) Μουχτάρης Σαράντης (Μ. Αλέξανδρος) Μηλώσης Φίλιππας .
Ο συνδυασμός «Πέλλα Δήμος για όλους» 4 έδρες που είναι ο επικεφαλής Στάθης Καστερίδης και οι: (Δ.Ε. Κρύας Βρύσης) Καζαντζίδης Σωκράτης (Δ.Ε. Κύρρου) Ελευθεριάδης Ηλίας (Δ.Ε. Πέλλας) Γιάγκος Ανδρέας.
Ο συνδυασμός ΑΝ.Α.Σ.Α. 1 έδρα με τον επικεφαλής Γιάννη Σταυρίδη.
Ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» 1 έδρα που την καταλαμβάνει ο επικεφαλής Χαράλαμπος Αποστολίδης
Τέλος φόρμας

25 σχόλια:

  1. Aφού θα εκπροσωπείται η ΑΝΑΣΑ από τον ΤΙΤΑΝΑ όλα θα πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to eipe kai to ekane oDimarxos afise ton Tosio apo exo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως αναφέρει ο Ρήγας στο έργο του «Τα Δίκαια του Ανθρώπου», άρθρο 23:
      «Όλον το έθνος αδικείται, όταν αδικείται ένας μόνος πολίτης.»
      Περιμέναμε ένα ολόκληρο μήνα για να ανακοινώσει το Πρωτοδικείο την κατανομή των εδρών από την οποία προκύπτει η σύνθεση του νέου Δημοτικού συμβουλίου .
      Και περιμέναμε για να επιβεβαιωθεί τί ?
      Ότι δεν εκλέγεται σύμβουλος, ο υποψήφιος που ξεπερνά σε ψήφους τους 38 από τους 41 συμβούλους που εκλέγονται συνολικά, τους 22 από τους 25 που εκλέγει ο συνδυασμός με τον οποίο ήταν υποψήφιος, αυτός που ξεπερνά σε ψήφους τους 3 από τους 4 που εκλέγονται στην Δημοτική ενότητα της οποίας ήταν εκπρόσωπος, στην οποία παρεμπιπτόντως και την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή πρώτευσε ο δικός του συνδυασμός , αλλά λαμβάνει μία έδρα και ο δύο φορές δεύτερος λαμβάνει δύο.
      Όταν η αδικία γίνεται νόμος, ποιο είναι το δικό μας καθήκον?
      Το μόνο σίγουρο είναι ότι θ’ αφήσουμε αυτόν τον κόσμο ακριβώς έτσι όπως τον βρήκαμε: ανόητο και άδικο.
      ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Υ.Γ. Όσο για τις γκρίκλις π@π@ρολογίες σας monsieur provocateur, αν ο νόμος έδινε τέτοιο προνόμιο στον Δήμαρχο, τον τελευταίο που θα «άφηνε από έξω», θα ήταν ο Γιώργος.

      Διαγραφή
    2. ase na xeroume ki emeis kati liga kai epetrepse mas na exoume apopsi esi eisai opsimos stamkikos
      Oso gia tis paparologies den ftaio ego esy arxises edo kai kairo kai mas prizeis

      Διαγραφή
    3. Το ότι ξέρεις λίγα φαίνεται όχι από τα λίγα που γράφεις, αλλά από τα λίγα που καταφέρνεις να ψελλίσεις όταν σου δίνετε η δυνατότητα να μιλήσεις.
      Σε ότι έχει να κάνει με το πρήξιμο, ανεξάρτητα από την όποια θεραπεία με φάρμακα η επιστήμη συστήνει και τα εξής:
      1. Διατηρείτε τα πόδια σας, σε ανυψωμένη θέση όταν κάθεστε ή όταν ξαπλώνετε
      2. Για τα οιδήματα στα πόδια, οι συμπιεστικές κάλτσες βοηθούν
      3. Το μασάζ στην περιοχή με το οίδημα, κάποτε βοηθά
      4. Αποφεύγετε να κάθεστε ή να στέκεστε για μεγάλα χρονικά διαστήματα

      Αυτό το τελευταίο θα σε δυσκολέψει, κάνε όμως μια προσπάθεια, άκου κι εμένα τον όψιμο.

      Διαγραφή
  3. Ισχυει! Να λοιπόν και ένα νέο άτομο που πραγματικα νοιάζεται για τον τόπο και δεν μπήκε για ατομικά του συμφέροντα όπως άλλοι πολλοί της γενιάς του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΗΣΟΥΝ ΑΨΟΓΟΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το πουλεν του μπομπολα ο ορειβατης θα παρει τα βουνα τωρα που δεν εκλεχθηκε;;στηριχτηκε κι αυτος στον μεγαλοεκδοτη οπως και ο αρχηγος του και τον ηπιανε μαζι...τον πικρο καφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρκετα νεα προσωπα στο καινουριο συμβουλιο.Ο κοσμος εδειξε οτι ειχε αναγκη την αλλαγη,κι εφοσον αποφασισε οτι ο δημαρχος του κανει επελεξε να αλλαξει τα υπολοιπα.Υπηρχαν και αδικιες βασει του εκλογικου νομου(3oς συμβουλος σε ψηφους αναμεσα σε 80 υποψηφιους κι εμεινε εκτος),αλλά και τα νεα ατομα ειναι εξισου ικανα(σε θεωρητικο επιπεδο).Οι πραξεις ολων θα κριθουν απο Σεπτεμβρη!Καλη δυναμη κυριοι κι ευχομαι να ανταποκριθειτε αψογα στα δυσκολα καθηκοντα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατάσα και εδώ γράφεις όπως και στον λουδια;

      Διαγραφή
  7. den to xwra an8rwpinos noys ayto poy synevei sthn dhmotikh enothta kyrroy,an einai dynaton na dioikoyn symvoyloi me 600 psifoys kai symvoyloi me 1750 na mhn eklegontai logw eklogikoy systhmatos.krima gia ton filo poy den eklextike giati pragmatika to ajize.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O DHMARXOS EKANE THN DOYLEIA TOY TI TON NOIAZEI GIA TOYS ALLOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο παπαρες είστε ομως....

      Διαγραφή
    2. Ο Σταμκος συνηθίζει να κανει τη δουλεια του και μετα να ξεχνάει αυτούς που του στάθηκαν.Το έκανε στο παρελθόν με μεγάλη
      επιτυχια(βλέπε περίπτωση
      Καρασμανη,Σταμενιτη κ.α.)Το
      ιδιο θα πραξει ξανα.Δεν εχουν αξία καμία οι ανθρωποι για αυτόν μετα.Πολυ γρηγορα τους αντικαθιστά με ´´καινουργιους´´,η καρέκλα ειναι το μείζον.Μετρηστε πόσοι τον βοήθησαν την προηγούμενη φορα και πως τους φερθηκε στη συνέχεια.Την ίδια στάση θα κρατήσει και στη νεα του θητεία.Ήδη ξεκίνησε το διωξιμο.Τα καλυτερα παιδια τα έδιωξε απο δίπλα του.Αυτος ομως θα χάσει γιατι ο θεός ειναι μεγάλος και βλέπει και τιμωρεί την αχαριστία.

      Διαγραφή
    3. Θα είχαν βάση όλα όσα γράφεις 5:19 εάν και εφόσον σε αυτές τις εκλογές ο κόσμος γυρνούσε την πλάτη στον Στάμκο όπως γύρισε και αυτός (όπως λες τουλάχιστον) την πλάτη του σε αυτούς που τον βοήθησαν στις προηγούμενες εκλογές. Όλοι όμως αυτοί που ήταν μαζί του στις προηγούμενες εκλογές δεν κάθισαν αμέτοχοι σε αυτές τις εκλογές, αλλά συντάχθηκαν απέναντί του και με μεγάλο μένος μάλιστα. Ωστόσο όμως ο κόσμος δεν τους ακολούθησε, αλλά παρέμειναν με τον Στάμκο χαρίζοντάς του μία δεύτερη θητεία. Επαναλαμβάνω, τους είχε απέναντι. Έχει μεγάλη σημασία αυτό δίνοντας τεράστια αξία στην νίκη του Στάμκου σε αυτές τις εκλογές. Πολύ μεγαλύτερη ακόμα και από την προηγούμενη γιατί ήταν καθαρά δική του και των συνεργατών του και όχι κάποιον όψιμων που αποδείχτηκαν στην πορεία ευκαιριακοί και συμφεροντολόγοι.

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

      Διαγραφή
  10. ΤΟΣΙΟ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΑ ΤΑΞΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσυ μονο αυτές τις δυο περιπτώσεις θυμασαι;Τον πρώην Δημαρχο,Γιαννιτσων,Κρυας Βρυσης,Κυρρου κτλ;Δεν θα θυμίσω τους συνεργατες του ουτε αυτούς που παρακαλούσε το 2010 να ειναι υποψήφιοι του.Φυσικα και τώρα τους παρακάλεσε αλλα το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρός σοφου.Θα σταματήσω να γράφω και δεν θα αναφέρω φιλους,συγγενείς,γνωστούς,συνεργατες και ανθρώπους που τον στήριξαν με κάθε μέσο.Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλα τώρα να δείτε πόσους θα διώξει.Δυστυχώς ο δημος δεν διοικείται μονο απο το Δημαρχο και 25 γλάστρες δημοτικούς συμβούλους και 5 φυτά ειδικούς συμβούλους και ο Σταμκος μονο αυτούς θελει δίπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΤΟΣΙΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Ο ΝΩΟΝΩΝ ΝΟΕΙΤΟ [ΜΙΧΑΛΗΣ,ΝΙΚΟΣ,ΛΑΚΗΣ,Κ.Λ.Π]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολλες παπαριες λετε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή