Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Δημιουργία Συλλόγου Ασφαλισμένων Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ Γιαννιτσών – Ν.Πέλλας (φώτο)



Χθες Τετάρτη 25-6-14 έγινε η πρώτη συνέλευση των εγγεγραμμένων μελών του Συλλόγου που μάλιστα σε δυο μόνο μέρες κοντεύουμε τα 200 μέλη !!!
Ακολούθησε ψηφοφορία για το πρώτο προσωρινό εξαμελές Δ.Σ
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για την προσέλευσή τους .Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι θέλουμε όλα τα μέλη ενεργά στην διαδικασία των ενεργειών του συλλόγου οι οποίες θα ανακοινώνονται λίγες μέρες πριν από κάθε εκδήλωση .

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν αγωνιστούμε για το δίκαιό μας , επιτέλους !! οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν θα μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα καλό .Αυτά που θα έρθουν μπροστά μας δεν είναι τίποτα με αυτά που βιώνουμε σήμερα. Και επιτέλους δεν μπορούμε να ακούμε από κάποιους συναδέλφους (ΕΛ. Επαγγελματίες ) ότι εγώ εφόσον δεν έχω πρόβλημα γιατί να ενδιαφερθώ για τον σύλλογο .
Ίσως δεν άκουσαν την παροιμία ότι όταν καίγετε το σπίτι τού γείτονα θα έρθει και η δικιά σου σειρά…ελπίζω και εύχομαι πώς όχι. . Αλλά από την άλλη αγαπητέ μου με την ίδια λογική , ο κάθε Βουλευτής και Υπουργός είναι μια χαρά οπότε καλά κάνουν και δεν ενδιαφέρονται για όλους εμάς. Τέλος πάντων θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια του συλλόγου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί !!!!!


Ο νέος Σύλλογος έχει και την δική του σελίδα στο facebook  όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις του.
 







Οι φωτογραφίες είναι από τον Αντώνη Παπαδόπουλο www.taxigiannitsa.gr (TAXI No11- ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου