Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΠΑΟΚ: Ίσως σήμερα το κρίσιμο ραντεβού


Ο ομογενής επιχειρηματίας, Βασίλης Φλωρίδης, είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και σύντομα θα συναντηθούν και θα ξεκαθαρίσει μία και καλή το αν θα μπει στα κοινά του ΠΑΟΚ ο 59χρονος επιχειρηματίας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν για λίγες μέρες στο Άγιον Όρος, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, και μετά από επικοινωνία με τον Ζήση Βρύζα και τον Βασίλη Φλωρίδη, αναμένεται συνάντηση των τριών για να κουβεντιάσουν για το μέλλον του Δικέφαλου.

Ο Φλωρίδης φέρεται να ενδιαφέρεται σοβαρά, αλλά το αν τελικά θα προχωρήσει η συνεργασία του ή όχι θα φανεί μετά το ραντεβού, το οποίο είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμη και σήμερα. Ο «Ζαγόρ» από την πλευρά του έχει καθυστερήσει την ΑΜΚ, ώστε να διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν στην ΠΑΕ και να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Βρύζας έχει ενημερώσει λεπτομερώς τον πρόεδρο, ενώ και ο ίδιος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Φλωρίδη. Αυτό που θέλει ο Ζαγοράκης είναι να ακούσει από κοντά το πλάνο Φλωρίδη και να πειστεί ότι το ενδιαφέρον είναι σοβαρό, αλλά και τις συνθήκες συνεργασίας.

Φυσικά τα υπόλοιπα ζητήματα έχουν πάει πίσω αυτές τις μέρες (μεταγραφές, αποδεσμεύσεις), όμως το ζήτημα των νέων επενδυτών είναι πολύ πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου