Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ρεσιτάλ κιθάρας από τον Γιάννη Ανδρόνογλου στις 14/3 στην Θεσσαλονίκη


Ρεσιτάλ κιθάρας θα δώσει την Τετάρτη 14 Μαρτίου ο σολίστ Γιάννης Ανδρόνογλου στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Εθνικής Αμύνης 27).
Την εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Ανδρόνογλου είναι γνωστός στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο για τη δεξιοτεχνία του, όσο και για την ευρύτητα των γνώσεών του γύρω από τη μουσική. Το Ιούνιο του 2011 συμμετείχε...

... ως σολίστ και διδάσκων στο σεμινάριο που διοργάνωσε το Guitar Foundation of America (GFA 2011) -το σημαντικότερο φεστιβάλ κιθάρας στον κόσμο- στη Γεωργία των Η.Π.Α., αποσπώντας τα θερμά σχόλια διοργανωτών και συμμετεχόντων.

Στο ρεσιτάλ που θα δώσει στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο Ανδρόνογλου θα ερμηνεύσει έργα των Penicaud (Α' Πανελλήνια εκτέλεση), Rodrigo, Domeniconi, καθώς και συνθέσεις του, που περιλαμβάνονται στο προσωπικό του cd «YiannisAndronoglou - Travelling», το οποίο κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρία Legend Classics.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Info
Τηλ. 2310 374808 και k.vogdanos@thessaloniki.gr

8 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ....ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΟΥΛΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ! ΤΕΤΟΙΟ PROMOTION ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΠΡΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Symfwnw apolyta me ton anwnymo 11:50.......xaxaxa.....Pesta anwnyme xrysostome.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο γιαννη προχώρα γιατί όλοι αυτοί που σε κατακρίνουν , θα τρέχουν σε λίγο καιρό από πίσω σου σαν σκυλακια με τη γλώσσα έξω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 02:44. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ? Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίταξε το να τρέχουμε με τη γλώσσα έξω είναι και λίγο επικίνδυνο γιατί σέρνεται και γρίπη! Μήπως να κάνουμε πρώτα στα γρήγορα μια απολύμανση για να μην έχουμε παρατράγουδα? Επίσης, πρέπει να κάνουμε εμβόλιο για τη λύσσα για να μη λυσσάξουμε όλοι μαζί τόσοι πολλοί που θα είμαστε! Εκατομμύρια θα μαζευτούμε από πίσω! Τέλος, συνιστάται η λήψη lucozade που δίνει ενέργεια για το τρέξιμο! Μην πάθουμε και υπερκόπωση!!! Μπουχαχαχαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή την επίθεση δεν μπορώ να την καταλάβω...Τί σας ενοχλεί ένας μουσικός που κάνει μια συναυλία?σας έβαλε κάνεις να πάτε με το ζόρι?στην τελική αυτός εκτίθεται στο κοινό.αν θες πήγαινε να τον ακούσεις και να κρίνεις....αλλά το να επιτίθενται μέσα από ανώνυμες δημοσιεύσεις είναι ο εύκολος δρόμος....έτσι πάει μπροστά αυτή η χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 09:14! ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΞΙΑ! ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Pesta anwvnyme 12:22.....SYMFWNW APOLYTA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή