Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Στην 2η θέση τα κορίτσια του Μέγα Αλέξανδρου που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει


φώτο από "Γιαννιτσά news"
Άσχετα με την πικρή γεύση του τελικού αποτελέσματος, η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την φετινή της πορεία μιας και όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα πρόκειται για μία ομάδα που στηρίζετε αποκλειστικά σε Ελληνίδες και πλην κάποιων εξαιρέσεων προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Μέγα.

Έτσι, η πορεία της ομάδας αυτής μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί,  κυρίως από αυτούς που τυγχάνει να έχουν παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια τα παιδιά αυτά στις μικρότερες κατηγορίες που συμμετείχαν...

 Είναι παιδιά που όχι μόνο έχουν δουλέψει μαζί, άλλα έχουν καταφέρει να πετύχουν και πολλές επιτυχίες φτιάχνοντας ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό και δημιουργώντας προσδοκίες ότι η φετινή πορεία θα έχει και συνέχεια για τα επόμενα χρόνια έχοντας μάλιστα ως στόχο γιατί όχι και την κορυφή. Να ελπίσουμε πάνω από όλα τα παιδιά αυτά να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουν  ποτέ τους σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και με την δουλειά η οποία γίνεται πάνω τους ένα είναι σίγουρο, ο κάθε στόχος που μπορεί να βάλουν, φαντάζει εφικτός.

Συγχαρητήρια πολλά ασφαλώς ανήκουν στον προπονητή του Μέγα τον Κύρρο Σαράφη, έναν καταξιωμένο και έμπειρο τεχνικό ο οποίος βρέθηκε τον σωστό χρόνο, στο σωστό μέρος καθώς ανέλαβε μία ομάδα που συνδύαζε εμπειρία αλλά και ταλέντο. Τα δύο τελευταία ανήκουν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό στον πρώην προπονητή της ομάδας τον Γιώργο Γιουλβανίδη ο οποίος ήταν αυτός που όλα τα προηγούμενα χρόνια έστησε τόσο την ομάδα όσο και τα τμήματα υποδομής αφήνοντας την δική του πινελιά για να φτάσουν τα παιδιά στην φετινή τους μεγάλη επιτυχία. Κανείς δεν ξεχνάει άλλωστε την συμμετοχή της ομάδας σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 3 συνεχόμενες χρονιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου