Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Φραγή σε κινητά του υπ. Παιδείας


Φραγή σε 44 κινητά τηλέφωνα του υπουργείου Παιδείας, μεταξύ αυτών και του αναπληρωτή υπουργού κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, επέβαλε χθες η Cosmote. Η φραγή στις συγκεκριμένες συνδέσεις αποφασίστηκε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μετά τη συσσώρευση οφειλής ύψους 50.000 ευρώ. Η οφειλή, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά λογαριασμούς των δύο τελευταίων ετών, και οι οποίοι, παρά τις οχλήσεις της Cosmote, δεν εξοφλήθηκαν.
Και φαίνεται ότι δεν είναι μόνον το υπουργείο Παιδείας που χρωστά στην Cosmote. Παρόμοιες συσσωρευμένες οφειλές εκτιμάται ότι...

... έχουν δημιουργήσει και άλλα υπουργεία και δημόσιοι οργανισμοί, για τους οποίους η Cosmote τώρα ετοιμάζεται να διακόψει τις συνδέσεις τους. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τηλεφωνικές συνδέσεις στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και στο υπουργείο Πολιτισμού. Είναι δε προφανές ότι οι συγκεκριμένες συνδέσεις αξιοποιούνται από υπουργούς, στελέχη των υπουργείων και συμβούλους των υπουργών.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η εταιρεία αποφάσισε να σταματήσει την πολιτική ανοχής που είχε επιδείξει τα τελευταία ένα - δύο χρόνια, στη διόγκωση και μη εξόφληση των λογαριασμών των υπουργών και των συνεργατών τους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι χρήστες που έχουν μπει στο «στόχαστρο» της επιχείρησης έχουν δημιουργήσει συνολικές οφειλές ύψους 260.000 ευρώ και ότι είναι θέμα ημερών -αν όχι ωρών- για να μπει και σ’ αυτούς φραγή των εξερχομένων κλήσεων.

Πηγή  kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου