Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Βρείτε σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκετε. (ΤΕΣΤ)


Σε μία περίοδο που οι διαχωριστικές γραμμές θέσεων και ιδεολογιών μεταξύ των πάλε ποτέ κραταιών κομμάτων έχουν αρχίσει να αποτελούν πια παρελθόν, καλούμαστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ψηφίσουμε αυτούς που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της χώρας μας τα επόμενα χρόνια.

Αλήθεια, έχετε αναλογιστεί ποτέ, ασχέτως με το τι μπορεί να ψηφίζετε κάθε φορά, σε ποιον πολιτικό χώρο μπορεί να ανήκετε βάσει των απόψεών σας σε θέματα ατομικών και οικονομικών ελευθεριών έτσι ώστε να προσδιορίσετε βάση αυτών με ποιο κόμμα ταυτίζεστε ή νιώθετε πιο κοντά ιδεολογικά;


Κάνοντας ένα απλό τεστ το οποίο δεν θα σας πάρει περισσότερο από 2 λεπτά, ίσως για πρώτη φορά στην ζωή σας οδηγηθείτε στη κάλπη έχοντας πραγματικά επίγνωση για το τι θα θέλετε να ψηφίσετε.


Σημείωση: Αν θέλετε, μετά το αποτέλεσμα επιστρέψτε εδώ και σχολιάστε το αποτέλεσμα. Θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα προκύψει για όλους μας, σχηματίζοντας μια εικόνα για το που βαδίζουμε.

4 σχόλια:

  1. Αν και χρόνια δεξιός, εμένα με έβγαλε Σοσιαλ-δημοκρατικό βάση των απαντήσεων που έδωσα. Ρε λες να μην ξέραμε τόσα χρόνια τι ψηφίζαμε; Όχι ότι αυτό που μου έβγαλε νιώθω να με συγκινεί βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LAOS kai kserw pswmi…hahahahha. “FASISMOS” moy ebgale. Giati arage???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και γω στην αριστερα τελικα ανηκω χαιρομαι που ειναι πραγματικα ετσι τωρα θα ψηφισω και με τη βουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή