Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Λευκή ισοπαλία έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Αναγέννησης και Θρασύβουλου


φώτο από "Ματιές Πέλλας"
Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση μεταξύ της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Θρασύβουλου με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους εξαιτίας του βαρύ αγωνιστικού χώρου που είχαν να αντιμετωπίσουν λόγο της συνεχής βροχόπτωσης από το πρωί της Κυριακής. Οι άσχημες καιρικές συνθηκες είχαν και ως αποτέλεσμα την μικρή προσέλευση από πλευράς κόσμο οι οποίοι μετά βίας να ξεπερνούσαν τα 500 άτομα.

Ο αγώνας

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να ελέγχουν τον ρυθμό της αναμέτρησης έχοντας μία υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους...

... χωρίς ωστόσο να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί στην τελική τους προσπάθεια. Μετά το πρώτο ημίωρο οι γηπεδούχοι άρχισαν να ισορροπούν κάπως το παιχνίδι και να κερδίζουν συνεχώς έδαφος αναγκάζοντας τους παίχτες του Θρασύβουλου να επιστρέφουν πίσω. Και η Αναγέννηση όμως σε αυτό το τέταρτο μέχρι την λήξη της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι απείλησε σημαντικά την αντίπαλη εστία πλην της πολύ μεγάλης ευκαιρίας που είχε ο Γιόνδης στο 44’ όταν μετά από σέντρα του Στεργίδη έπιασε δυνατή κεφαλιά μπλοκάροντας όμως με δεύτερη προσπάθεια ο Κασμερίδης. Και ο Θρασύβουλος όμως είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στην αμέσως επόμενη φάση με απευθείας χτύπημα φάουλ του Begona με την μπάλα όμως να κόρνερ μετά από παρέμβαση του Αποστόλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αλλαγή σκηνικού με τους γηπεδούχους να μπαίνουν σαφώς πιο βελτιωμένοι σε σύγκριση με την εικόνα που είχαν στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου και να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για πλησιάσουν στην εστία των αντιπάλων τους.
Θα χρειαστεί να φτάσουμε όμως στο 69’ λεπτό για να δούμε την πρώτη πολύ σημαντική ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν σε δυνατό σουτ του Κυζερίδη έξω από την περιοχή και δεξιά όπως επιτίθεται η ομάδα ο Κασμερίδης θα καταφέρει να δυσκολία να διώξει σε κόρνερ. Ο ίδιος παίχτης θα δοκιμάσει και πάλι να ανοίξει με σουτ, αυτή την φορά όμως θα καταλήξει άουτ.
Στο 87’ θα έχουμε την πρώτη ευκαιρία για τον Θρασύβουλο όταν σέντρα σουτ του Ντακόλ από τα δεξιά όπως επιτίθεται θα καταλήξει κόρνερ μετά από παρέμβαση του Αποστόλου.
Και φτάνουμε στην τελευταία φάση του αγώνα με την λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη για λογαριασμό της Αναγέννησης, ο Σερέτης θα πιάσει κεφαλιά μπροστά από την εστία με την μπάλα όμως να περνάει μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κασμερίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος. Σερέτης, Γιόνδης, Ντατίδης, Τσικνίδης, Ιορδανίδης Γ., Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης(78΄ Στεφανίδης), Beka(66΄ Κυζιρίδης).

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(Λύσανδρος Γεωργαμνλής): Κασμερίδης, Ψιάνος(77΄ Ζουμπουλάκης) Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Rocastle(86΄ Σκόνδρας), Dacol, Begona, Rodrigues, Βλάχος, Καρράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου