Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ποια ονόματα «σφάζονται» στην Πέλλα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ


Σφαγή από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για μία θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις προσεχή εκλογές σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αγγελιοφόρου της Κυριακής.

Πού οφείλεται η κατακόρυφη αύξηση του ενδιαφέροντος; Στη γενική εκτίμηση ότι οι εκλογές βρίσκονται προ των πυλών, στις διαγραφές των 21 βουλευτών που άνοιξαν την όρεξη των «μνηστήρων» σε όλη την Ελλάδα, αλλά ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, όπου εκλέγονται αρκετοί από τους διαγραφέντες, αλλά και στο σενάριο ότι...

... λόγω του νέου εκλογικού νόμου η ΝΔ μπορεί να κερδίσει στις τετραεδρικές περιφέρειες και τις τέσσερις έδρες (σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ).

Έτσι πολλά είναι τα ονόματα που διεκδικούν και στην Πέλλα, όπου με τα σημερινά δεδομένα εκτός λίστας μένει η παλιά βουλευτική καραβάνα του νομού Γιώργος Καρασμάνης, που ψήφισε «όχι» στο μνημόνιο. «Μνηστήρες» για μια θέση θεωρούνται οι παλιοί βουλευτές Δάνης Τζαμτζής και Πόπη Φουντουκίδου, παλιοί πολιτευτές όπως ο Άλκης Νουσηκύρου και Στέριος Αντωνίου, αλλά και νέα πρόσωπα όπως ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης και άλλοι γνωστοί από την τοπική αυτοδιοίκηση όπως ο Γιάννης Μουράτογλου, η Γεσθημανή Πασχαλίδου, η Μαρία Ζωγράφου, ο Μηνάς Γρηγοριάδης αλλά και ο προερχόμενος από το ΛΑΟΣ και υποψήφιος περιφεριακός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές Δημήτρης Γαλαντάρης.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠ ΤΗ ΛΙΣΤΑ;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΝΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή