Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Με γεμάτες τσέπες οι παίχτες της Αναγέννησης σήμερα με τον Θρασύβουλο


Με ανεβασμένη την ψυχολογία τους παρά το κρύο και την βροχή που πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες την πόλη των Γιαννιτσών αναμένετε να αντιμετωπίσουν οι παίχτες της Αναγέννησης στο δημοτικό στάδιο της πόλης σήμερα στις 3:00μμ την ομάδα του Θρασύβουλου στην έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο λόγος της ανεβασμένης ψυχολογίας δεν είναι άλλος από τον οικονομικό καθώς το απόγευμα της Παρασκευής αμέσως μετά την προπόνηση εισέπραξαν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται ενώ ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάκης Καραογλανίδης δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει και ανάλογη κίνηση στα μέσα και της επόμενης εβδομάδας...


Την ευχάριστη αυτή εξέλιξη ως προς τα οικονομικά των παιχτών ήρθε να επισκιάσει η απουσία του Αποστολίδη από την άμυνα στην σημερινή αναμέτρηση καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα ο Σπύρος Μπαξεβάνος να τον αφήσει εκτός αποστολής. Το θετικό είναι ότι επιστρέφουν Τέλλος (είχε δεχτεί κόκκινη στον αγώνα με τον Πανθρακικό) και Γιόνδης (είχε τραυματιστεί στον ίδιο αγώνα).

Με τα παραπάνω δεδομένα η Αναγέννηση δεν ξεχνάει ότι την πολύ καλή πορεία του πρώτου γύρου την είχε ξεκινήσει στο γήπεδο της Φυλής παίρνοντας το διπλό με 0-1 επί του σημερινού της αντιπάλου και σίγουρα θα θέλει εύκολα ή δύσκολα να το επαναλάβει επικρατώντας και σήμερα. Αν και στην πρώτη αγωνιστική η νίκη της Αναγέννησης σε εκείνο το παιχνίδι αναδείχτηκε σε έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής, ωστόσο η μετέπειτα πορεία της ομάδας του Θρασύβουλου δεν απόδειξε τον ρόλο του φαβορί για την άνοδο μιας και μετά την λήξη του πρώτου γύρου η ομάδα βρίσκετε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας παλεύοντας για την παραμονή της. Όπως και να έχει οι παίχτες του Σπύρου Μπαξεβάνου γνωρίζουν ότι μόνο αν παίξουν σοβαρά και πειθαρχημένα θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία και αυτό το εμπόδιο στην προσπάθειά τους να κερδίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3:00 το μεσημέρι και θα λειτουργήσει μόνο η κεντρική θύρα από το Ιατρικό κέντρο με το γενική είσοδο 5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου