Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Φ.Κουβέλης: Η 6η Μαΐου πιο κοντά στις εκλογές


Tην 6η Μαΐου τοποθετεί πιο κοντά στις εκλογές ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός τον ενημέρωσε για τα νομοθετήματα και αναφέρθηκε στον πιθανό χρόνο εκλογών.

Όπως είπε ο κ. Κουβέλης, σε σχέση με τον χρόνο ολοκλήρωσης του νομοθετικού έργου...

...η 6η Μαΐου είναι η πιθανότερη ημερομηνία. «Οι εκλογές πρέπει να γίνουν χωρίς άλλη καθυστέρηση» σημείωσε.

Ερωτηθείς για το διακύβευμα των εκλογών, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ανέφερε πως αφορά την δρομολόγηση της εξόδου της χώρας από τα αδιέξοδα που βρίσκεται η χώρα σήμερα.

Όπως είπε, η Δημοκρατική Αριστερά έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που προβλέπει ισοδύναμα μέτρα, προκειμένου να αλλάξουν οι ρυθμίσεις της δανειακής σύμβασης, την οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη.

Στο ερώτημα για πιθανές συνεργασίες, σημείωσε: «Προωθείται η συνεργασία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Σε ένα τέτοιο σχήμα συγκυβέρνησης εμείς δεν θα δώσουμε άλλοθι» και πρόσθεσε ότι για την Δημοκρατική Αριστερά αναγκαία προϋπόθεση είναι η προγραμματική συμφωνία με συγκεκριμένες κόκκινες γραμμές, καθώς και η μετουσίωση αυτής σε φερέγγυες πολιτικές με καθημερινό αποτέλεσμα.

Πηγή  imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου