Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η ήττα από τον Πανσερραϊκό έβαλε τέλος στην συνεργασία Αναγέννησης-Μπαξεβάνου


Εδώ και αρκετό καιρό οι σχέσεις τις διοίκησης της Αναγέννησης με τον τεχνικό της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνου με αφορμή την χαμηλή συγκομιδή βαθμών στα τελευταία παιχνίδια δεν βρισκόντουσαν και στο καλύτερο σημείο. 

Θα έλεγε κανείς πως η ήττα της Τετάρτης  της ομάδας των Γιαννιτσών από τον Πανσερραϊκό με 1-0 στάθηκε ως αφορμή ώστε να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών καθώς η ομάδα μετά και από αυτήν την ήττα δείχνει να γκρεμίζει όλα όσα είχε χτίσει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος...


Παρά το ονειρεμένο και για πολλούς ανέλπιστο ξεκίνημα του πρωταθλήματος που είχε οδηγήσει τα βλέμματα όλης της Football League πάνω σε αυτήν την νεανική ομάδα με την νικηφόρα πορεία της, που έδειχνε όχι μόνο να κερδίζει από νωρίς μία άνετη παραμονή στην κατηγορία, αλλά να κάνει αρκετούς να ονειρεύονται ακόμα και συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου, μία σειρά από άσχημα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, φέρνουν την ομάδα σε δύσκολη πλέον βαθμολογική θέση και την διοίκηση να ψάχνει την λύση που έστω και την ύστατη στιγμή θα οδηγήσουν την ομάδα και πάλι σε ήρεμα νερά. Σε τέτοιες περιπτώσεις την νύφη την πληρώνουν συνήθως οι προπονητές και η Αναγέννηση δεν αποτέλεσε εξαίρεση μιας και η διοίκηση με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον τεχνικό της ομάδας για τις υπηρεσίες του και έλυσε την συνεργασία τους.

Προφανώς ο πρώην προπονητής της ομάδας να μην είχε πληροφορηθεί τις προθέσεις της διοίκησης καθώς στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα πρέπει να κάνουν ώστε να διεκδικήσουν το επόμενο παιχνίδι με τον Βύζαντα προκειμένου να ατενίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.
Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι ευκαιρίες για γκολ και για τις δύο ομάδες ήταν μετρημένες με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να πετυχαίνει  ο Μπανκουρά στο 65’ με κεφαλιά.

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Σπύρος Μπαξεβάνος (τεχνικός): Αντιμετωπίσαμε έναν ανεβασμένο Πανσερραϊκό ο οποίος προέρχονταν από συνεχόμενες νίκες. Εμείς παρ’ όλα αυτά σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ματς χωρίς ευκαιρίες. Στη μοναδική αδράνεια της άμυνας δεχθήκαμε το γκολ.
Το επόμενο ματς για μας είναι πολύ σημαντικό με τον Βύζα Μεγάρων το οποίο θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε, για να κοιτάζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον μας. Ο Πανσερραϊκός έχει την εμπειρία, την ποιότητα και ένα πολύ καλό σύνολο για να πετύχει τον στόχο του που είναι η άνοδος

Γιάννης Σερέτης (παίχτης Αναγέννησης): Αναλαμβάνουμε όλοι οι παίκτες και μόνο οι παίκτες την ευθύνη για την κακή πορεία που κάνουμε τελευταία. Αδικούμε τους εαυτούς μας και τον προπονητή μας.
Πέρα από το δοκάρι του Πανσερραϊκού σήμερα δεν απειληθήκαμε. Στην φάση του γκολ πληρώσαμε την απειρία μας. Το επόμενο ματς με τα Μέγαρα είναι κομβικό για μας


Ανακοίνωση της διοίκησης για την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννησης Γιαννιτσών λύνει την συνεργασία της με τον τεχνικό της ομάδος κ. Σπύρο Μπαξεβάνο. Τον ευχαριστεί για την μεγάλη προσφορά του στο σύλλογο για όλο το διάστημα που εργάστηκε και ιδιαίτερα για την μεγάλη συμβολή του στην περίοδο του καλοκαιριού. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η μοίρα των προπονητών όταν μια ομάδα δεν παίρνει τα θετικά αποτελέσματα. Η διοίκηση της ομάδας του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

Την θέση του Σπύρου Μπαξεβάνου αναμένεται προσωρινά να πάρει ένας παλιός γνώριμος στην ομάδα ο Δημήτρης Τομπάζης ο οποίος έχει εργαστεί και κατά το παρελθόν στην ομάδα. Στο θέμα, τόσο της λύσης της συνεργασίας με τον Μπαξεβάνο, όσο και για ενδεχόμενη άλλη πρόταση στη θέση του τεχνικού αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της ομάδας κ. Καραογλανίδης σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου