Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δ.Αβραμόπουλος: 'Πρέπει να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση'


Την επόμενη των εκλογών η Ελλάδα πρέπει να έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Παράλληλα τόνισε πως πως αυτό είναι κάτι που επιδιώκει η ΝΔ, ούτως ώστε «να είναι ο ισχυρός άξονας, γύρω από τον οποίο θα περιστραφεί η όλη πρωτοβουλία για να συνεννοηθούν όσες πολιτικές δυνάμεις συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις και αντιλήψεις, για να πάει ο τόπος μπροστά»...


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, ο Δημ. Αβραμόπουλος δήλωσε υπέρμαχος της εθνικής συνεννόησης, ξεκαθαρίζοντας, όμως, ότι «άλλο συνεννόηση και άλλο a priori εξασφαλισμένη συγκυβέρνηση».

Για τον κ. Αβραμόπουλο είναι απαραίτητο να αναδειχθεί η εθνική συνεννόηση ως κεντρική αρχή, «πάντοτε, όμως, με άξονα αναφοράς μία βασική, πρωταγωνιστική, κυρίαρχη πολιτική δύναμη, που την επομένη των εκλογών θα είναι η ΝΔ, η οποία δεν έχει κλείσει αυτή την πόρτα».

Χαρακτηρίζοντας τη ΝΔ, ως άξονα ενότητας της ελληνικής κοινωνίας, ο υπουργός ξεκαθάρισε, επίσης, ότι όσον αφορά τη συνεργασία, η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση σε αυτό, ακόμα δε κι αν αποκτήσει αυτοδυναμία, οι πόρτες για εθνική συνεννόηση είναι ανοιχτές.

Πηγή  imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου