Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτη γκάφα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας.



Σε αυτή τη χώρα «βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας».Την ώρα που οι Σκοπιανοί κλιμακώνουν την προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας, φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστούν ότι ο Παρθενώνας ανήκει στους Σλάβους, στην Ελλάδα κάνουμε τη μία γκάφα μετά την άλλη.Γκάφες όχι απλές και ανούσιες, αλλά με βαρύτητα και αντίκτυπο σε εθνικά θέματα, όπως το Σκοπιανό.Σε μια τέτοια γκάφα υπέπεσε και ο Δήμος Πέλλας.Όσοι θελήσουν να κάνουν μία επίσκεψη ή έστω να ενημερωθούν για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα αξιοθέατα της περιοχής, θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας http://www.giannitsa.grαριστερά στην αρχική σελίδα,
πατώντας στο σημείο που γράφει Τουριστικός Οδηγός και κατόπιν Χάρτες, ανοίγει ο χάρτης και προς μεγάλη  έκπληξη βλέπουμε τα Σκόπια να αναφέρονται ως Macedonia!
Στην περίπτωση που οι κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου Πέλλας, ψελλίσουν την ανόητη δικαιολογία ότι οι χάρτες που χρησιμοποιούν στην ιστοσελίδα τους είναι google και συνεπώς δεν έχουν αυτοί ευθύνη, τους απαντάμε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν άλλο χάρτη ή  να μην έχουν καθόλου χάρτη.
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό, ούτε τόσο "ελαφρύ" πρόκειται για τον Δήμο Πέλλας που έχει στην περιοχή του τον Ιερό αρχαιολογικό χώρο των Μακεδόνων,  την Αρχαία Πέλλα καθώς και πλήθος άλλων αρχαιολογικών ευρημάτων και ταφικών μνημείων.
Μήπως πρέπει κάποιος να παρέμβει για να αλλάξει η ντροπιαστική σελίδα για τους Μακεδόνες;
Τα… «τσακάλια»,  Αλβανοί, Σκοπιανοί, Τούρκοι,  έχουν κυκλώσει την Ελλάδα και προσπαθούν να αρπάξουν κομμάτια γης. Οι Αλβανοί λένε ότι έχουν σύνορα μέχρι την Πρέβεζα, οι Σκοπιανοί ότι η χώρα τους φτάνει μέχρι τον Όλυμπο, οι Τούρκοι λένε το Αιγαίο δικό τους!
Αντί να αντισταθούμε και να τους δώσουμε μια ηχηρή απάντηση, αναρτούμε χάρτες που αναγράφουν τα Σκόπια ως Μακεδονία.
Βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας!
Πηγή:newsbomb.gr



29 σχόλια:

  1. Δεν ήταν γκάφα.Ηταν άνοιγμα εκλογικής συνεργασία στον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΜΗΠΩΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτα αποκλείεται να το σφύριξαν οι του Παπανικολάου.Είχε υποψήφιο που καλύτερα να το σφάξεις παρά να τον υποχρεώσεις να φωνάξει "Η Μακεδονία είναι Ελληνική" .Είχε και μια άλλη κυρία που ακόμη και τώρα πιστεύει πως ο Μέγα Αλέξανδρος ήταν σφαγέας.Αλλά απο την άλλη έχει και κάτι φυντάνια δεξιούς που είναι ικανοί για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΜΟΣ ΕΔΕΣΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντασου να χαμε και κανένα συριζαιο δημαρχο τι θα γινόταν.Μέχρι και αδελφοποιηση θα κανανε με τα σκοπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε ρε μάγκες;"οπως θα έλεγε και ο Γεωργίου"Ήμαρτον.......Τέτοια χοντραδα και πάλι οι άλλοι σας φταίνε;Ούτε τα δάκρυα του εθνάρχη σα; δεν τιμάται;Βρε ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ευθυνη βαρυνει και το γενικο διευθυντή του δημου και καλά θα κανει ο Σταμκος να αναζητησει και να τις αποδοσει και στον ιδιο και μαλιστα με αυστηροτητα γιατι μας τα χει κανει "τουμπανο" τωρα τελευταια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. i moni lisi na akoystei ligo pos o dimos mas exei kai diko tou site itan na xespasei aytos o ntoros.kala milame einai gia ta mpaza ekei sto dimarxio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΠΗΜΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οχι μόνο ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ συγνώμη! Άμεση διόρθωση του ΛΑΘΟΥΣ, στον οδηγό, στον χάρτη ή όπου αλλού τους ΞΕΦΥΓΕ! ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ειλικρινά λυπάμαι αλλά περισσότερο ντρέπομαι για αυτούς που είχαν την επιμέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.theacropolismuseum.gr/el/content/odigies-prosvasis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό τώρα φίλε Κώστα γιατί το ανέβασες. Για να μας δείξεις ότι ακόμα και στον χάρτη που έχει αναρτημένο το site της Ακρόπολης αναγράφονται τα Σκόπια ως «Μακεδονία»; Νομίζω πως πολύ σωστά ο αρθρογράφος του παραπάνω κειμένου τονίζει ότι αν δεν μπορεί να διορθωθεί, ας τον βγάλει καλύτερα (που από ότι έμαθα το έκανε) ως ένδειξη διαμαρτυρίας εκφράζοντας και ολόκληρη την χώρα για αυτή την απαράδεχτη στάση της google. Φυσικά εκείνοι που πρέπει να πάρουν θέση είναι το ίδιο το υπουργείο εξωτερικών. Αλλά ξέχασα, εκεί επικεφαλή έχουμε «διπλωμάτη»!

      Διαγραφή
  15. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ" ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ .... ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να βαλουν τον Χαρτη της Microsoft που και αυτος ειναι διαδραστικος ???????????
    Μηπως τελικα καποιοι βολευονται με αυτον τον Χαρτη ??????????????
    Μηπως θελουμε να κανουμε και το χατηρι στον φιλο μας τον Οινοποιο ?????????????????????????????????????????????????????????????????
    Μηπως θελουμε να ευχαριστησουμε ενα ολοκληρο χωριο ??????????????
    η μηπως ετοιμαζομαστε για αλλη πολιτικη σκηνη και θελουμε να γαργαλησουμε λιγο τα εθνικα φρονηματα της κατα το ημιση ρατσας μας ??????????????????????????????
    Μηπως τελικα η υποθεση εγινε γνωστη μεσα απο το ιδιο το ιδιαιτερο γραφειο του Αυτοκρατορα ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα νησια , οι βραχονισηδες , κτλ Κατακτιουντε. Τα ονοματα τα γραφει η ιστορια. ΠΙΘΑΝΩΝ τα παιδακια του χαβααρτ , στο μαθημα Ιστοριας επαιζαν μπασκετ, διοτι απο τον πολυ πολυπρογραμματισμο, ηθελαν νου υγιη για να εχουν εν σωμα υγιη. Ολοι οι ανθρωποι στον πλανητη που εχουν διαβασει Ιστορια γνωριζουν με αποδηξεις για την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας. Αυτο που φοβουντε καποιοι ειναι να μην τους επιβληθει μηνιαια συνδρομη δικαιωματων χρησης της σε χρημα λογο αναπαραγωγης των Ελληνικοτατων στρατηγικων , φιλοσοφικων αλλα και αποδειξεων ιατρικων βιολογικων και αλλων οπου αλλαξανε τις κοινωνιες απο ανθρωπους των σπυλαιων σε πολιτισμενους.

    Με εκτιμηση
    Ιωαννης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε ΡΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ,ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΥΡΙΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ 1-2 ΑΛΛΟΙ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΌΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εγω απορω για ενα πραγμα..μεγαλη βλακεια εκανε οποιος και αν το εκανε..αυτο που μ προξενει απορια τοσα χρονια ειναι η εξης..εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ..αν καποιου δεν του αρεσει κ νοιωθει ασχημα κ κυριως νοιωθει ξενος μπορει να τα μαζεψει και να παει στη πατριδα του τα σκοπια..ομορφα πραγματα..γιατι καποιοι το τραβαν πολυ το σχοινι κ απειλουν..εμεις σαν ΕΛΛΗΝΕΣ κ απογονοι του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ τουσ ευχομαστε καλη κ προσωρινη διαμονη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!ΑΛΛΑ....ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ!ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΨΙΦΟΦΟΡΟΥΣ Η ΕΚΑΘΟΣΤΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ?ΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ?ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΟΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....ΠΑΝΤΟΣ ΧΑΡΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑΣΤΕ!ΒΑΓΓΕΛΗΣ.Φ.

      Διαγραφή
  21. MOY KANEI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ''. ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα εχεις να λαμβάνεις πολλά τιμολόγια απλήρωτα δείχνεις διαγωγή.

      Διαγραφή
  22. ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. esy omos pou gnorizeis to thema diavazontas ta giannitsa vgazeis akri e?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προδότες.....ντροπή σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ti ka8este kai malonete kaloi moy an8rwpoi,sto gypedo giannitswn eir8an opadoi tis larisas kai fwnazan [boylgaroi]

    ΑπάντησηΔιαγραφή