Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στην 3η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας



Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της 3ης Παραμυθούπολης του Δήμου Πέλλας, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων της γειτονιάς Βενιζέλου – Αρβανίτη έστησαν το δικό τους ΄΄σπιτάκι΄΄.
Εκεί πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν τα παιδιά, όπως αφηγήσεις παραμυθιών από τις Θεατρικές Πινελιές και διαγωνισμός ζωγραφικής.  Τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να αφήνουν τις ζωγραφιές τους με το όνομά τους, την ηλικία  τους και τηλέφωνο επικοινωνίας, έως τις 28 /12. Στις 31 Δεκεμβρίου θα δοθεί το δώρο στον νικητή, από τον ζωγράφο Γιώργο Λαζαρίδη.


Το ΄΄σπιτάκι΄΄ έχει το δικό του Άι Βασίλη και  οι υπεύθυνοι με πολύ μεράκι ετοιμάζουν καθημερινά διάφορες εκπλήξεις :
 Την Πέμπτη 19/12 και το Σάββατο 21/12 ώρα 6.30 θα προσφέρουν ζεστή κοτόσουπα μια προσφορά της πτηνοτροφικής μονάδας του Μπαρμπαγιάννη.


Την Κυριακή 22/12 , ώρα 6.30, θα προσφέρουν ροφήματα από θεραπευτικά βότανα του τόπου μας, προσφορά του Χρήστου Καϊσούδη καλλιεργητή βοτάνων.
Την Τρίτη 24/12 ,ώρα 6.30 θα προσφέρουν νηστίσιμο πολίτικο τραχανά, με την ευγενική χορηγία της επιχείρησης  ΄΄ ΑΓΡΟΖΥΜΗ – παραδοσιακά τρόφιμα της οικογένειας Μαρταβαλτζόγλου.

  Σας περιμένουμε!

Ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ του Νομού Πέλλας για την προβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου