Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Η πρωτοβουλία πολιτών στο Δήμο Πέλλας αναζητά τον αρχηγό και κάνει συνέλευση



Η πρωτοβουλία πολιτών για την δημιουργία αυτόνομης δημοτικής κίνησης, προσκαλεί  τους πολίτες του Δήμου Πέλλας στην συνέλευση της 21ης Δεκέμβρη 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00 στο Φιλίππειο στα Γιαννιτσά.

Στόχος της συνάντησης θα είναι ο καθορισμός του καταστατικού λειτουργίας της κίνησης και η διακήρυξη αρχών και θέσεων.

Στην ουσία θα αποτελέσει προπομπό της Ιδρυτικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους.

Καλούμε λοιπόν τη βάση της κίνησης, τους πολίτες,  να καθορίσουν  την ίδια την κίνηση και την λειτουργία της συμμετέχοντας στη συνέλευση,  ώστε να ανοιχτεί ο δρόμος για την ανάδειξη του επικεφαλή και των συνεργατών του τον Γενάρη,  και φυσικά να ανταλλάξουμε ευχές για την εορταστική περίοδο.
Η νέα χρονιά θα μας βρει έτοιμους απέναντι στην διεκδίκηση, μαζί με τους πολίτες και τη νεολαία, σε έναν αγώνα δίκαιο και δημοκρατικό που θα αντιτάσσεται σε κάθε τι πεπαλαιωμένο, συνηθισμένο και ανεπαρκές.

Η δύναμη είναι στους πολίτες.

Η Οργανωτική Επιτροπή.  

3 σχόλια:

  1. Γράψτε τα ονόματά σας, ποιοι είστε επιτέλους να ξέρουμε ποιοι ξεκινούν μια τέτοια κίνηση. Και μην αγχώνεστε ο αρχηγός της παράταξης είναι εδώ. Σας μιλάω όμως ανώνυμα γιατί και εσείς παίζεται ανώνυμα. Περιμένω και μετά θα αποκαλυφτώ. Πάντως σας τονίζω ότι είμαι έτοιμος να αναλάβω τα ηνία του Δήμου....Από όλες τις πλευρές..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ημιμαθείς, αμόρφωτους και ανορθόγραφους (επικεφαλή;) θα αναθέσυυμε τις τύχες του δήμου μας; Τέλος πάντων. Σύντροφοι, όταν διεκδικείτε δημοσιότητα να είστε πιο προσεκτικοί και -προ πάντων- διάφανοι, επώνυμοι και συγκεκριμένοι. Φθάνουν πια οι αοριστίες και οι δήθεν "αριστερές" φλυαρίες. Πάψτε πια να κινείστε στο παρασκήνιο και να χάνεστε στις ...συναντήσεις ωσάν να είστε φοιτητικός σύλλογος ή λέσχη συζητήσεων. Έλεος... (Σ.σ: Όσο για τον αρχηγό σας, τον είδαμε και στο παρελθόν που την "έκανε¨με ελαφρά πηδηματάκια στην κρίσιμη στιγμή...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλή φασαρία για το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή