Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

9η Μουσική Συνάντηση σχολείων του Δήμου Πέλλας αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα

Στην κατάμεστη από κόσμο, αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης  η 9η Μουσική Συνάντηση Σχολείων του δήμου Πέλλας παρουσία του μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον ίδιο, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά και φανερή απόλαυσε μαθητές από τα δημοτικά σχολεία του δήμου Πέλλας να παρουσιάζουν τη δουλειά του μέσα από τα τραγούδια του και τη μουσική του.
Την εκδήλωση που διοργανώθηκε σε συνεργασία της ΔΗΚΕΠΑΠ, με την Δ/νση Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών...

...χαιρέτησε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος ο οποίος επεσήμανε το σημαντικό έργο του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, ενώ συνεχάρη δασκάλους και μαθητές για το ουσιαστικό έργο που γίνεται για τη μουσική και τις τέχνες, μέσα στο χώρο του σχολείου.   

4 σχόλια:

  1. Οι φωτογραφιες σε μαραναν ανυπαρκτε Δημαρχε.Πανε καθαρισε κανενα παρκο,βαλε καμμια λαμπα στα χωρια του Δημου,και μετα βρες και χρονο για ποζαρισμα!!! Και να ησουν και ομορφος,θα λεγαμε τελος παντων... Ντροπη σε ολη την δημοτικη αρχη,για την ανυπαρξια της.Ολοι σας πατε για τους μισθους. ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Siga min einai poli h krya brisi re magkes.ena megalo xorio me megaloys fantasmenous pou nomizoun pos einai to kentro tis gis

    ΑπάντησηΔιαγραφή