Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Καπάνταη Αναστασία, υποψήφια με το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας στην Πέλλα


Ονομάζομαι Αναστασία Καπάνταη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Νέο Ψυχικό. Οι παππούδες μου ήρθαν πρόσφυγες από τα Βουρλά της Σμύρνης και λόγω της καταγωγής μου αλλά και των όσων με έμαθαν από μικρή, έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα Πολιτισμού της Ελλάδας και της Μικράς Ασίας. 
 Έχοντας μεγαλώσει σε ένα μικρό προάστιο έμαθα να νοιάζομαι για τον γείτονα και τα προβλήματά του και σε κάθε ευκαιρία να του προσφέρω την βοήθειά μου. Ως τώρα δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με τα κοινά συμμετέχοντας ενεργά σε κάποιο πολιτικό σχηματισμό...

...αλλά οι ζοφερές συνθήκες που βιώνουμε τα 2-3 τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσαν να με αφήσουν αδιάφορη και κοινωνικοπολιτικά αμέτοχη. Ιδιαίτερα όταν θύματα αυτής της καταστροφικής πολιτικής που εφαρμόζεται στον τόπο μας είναι τα παιδιά εν γένει (Παιδεία) και ειδικότερα παιδιά και ενήλικες που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας και προστασίας. Είμαι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και όπως κάθε μητέρα αγωνιώ για το παρόν και κυρίως για το μέλλον τους το οποίο λόγω οικονομικών δυσχερειών δεν είναι εξασφαλισμένο. Βιώνοντας καθημερινά αυτήν την αγωνία ένιωθα έντονη την ανάγκη να αγωνιστώ δίπλα και μαζί με όσους είχαν τις ίδιες ανησυχίες με μένα. Η δημιουργία του κόμματος των πειρατών έγινε την κατάλληλη στιγμή. Εύχομαι όσοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε καίριες θέσεις να είναι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο τους και τους συνανθρώπους τους. Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο όπου η μητέρα γη μπορεί να μας παρέχει τα πάντα και ο ήλιος να μας κάνει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι και δυνατοί. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να ξεπερνάει τα εμπόδια που βάζουν οι <<Μεγάλοι>> γιατί τα παιδιά της, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι απόγονοι και φορείς ενός μεγάλου και σπουδαίου πολιτισμού και κυρίως εκφραστές της έννοιας του ανθρωπισμού και της Δημοκρατίας.
http://anastasiakapantai.blogspot.com/

https://www.facebook.com/anastasiakapantai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου