Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Γ. Παπαδάκης: Δεν θα φιλοξενήσω ξανά εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής


Για τον άγριο καβγά που ξέσπασε στην εκπομπή του μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης, λίγα λεπτά προτού αποχωρήσει από το στούντιο του ΑΝΤ1.

«Δεν πρόκειται να φιλοξενήσω ξανά εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής γιατί δεν τίμησαν το χώρο στον οποίο δουλεύω» είπε ο παρουσιαστής, ενώ εξήγησε ότι και ο ίδιος δεν περίμενε ότι θα υπάρχει μια τέτοια εξέλιξη.

«Θέλω να καταδικάσω τον αντιδημοκρατικό τρόπο αντιπαράθεσης του Ηλία Κασιδιάρη», πρόσθεσε...

Τέλος ο κ. Παπαδάκης, αποκάλυψε ότι είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο στούντιό του.  «Πριν από 20 χρόνια δύο πολιτικοί πιάστηκαν στα χέρια, ευτυχώς εκτός αέρα και αφού είχε τελειώσει η εκπομπή», είπε.

Πηγή  protothema.gr

3 σχόλια:

  1. Γιατί τους έβαλε ο Παπαδάκης τόσο κοντά στο πάνελ. ?
    Δεν είδαν και στην βουλή και σε άλλες εκπομπές πως τους είχαν τοποθέτηση (Χ.Α. και κουμουνιστές) ?
    Μήπως έγινε εσκεμμένα για να ύπαρξη ένταση και …….τηλεθέαση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά και εγώ την ίδια απορία είχα όταν ξεκίνησα να βλέπω το βίντεο και πριν φτάσουμε στην επίμαχη φάση. Πως είναι δυνατόν να τους βάζουν δίπλα-δίπλα. Από την άλλη όμως και η Δούρου με την οποία ξεκίνησε η φάση με το ποτήρι νερό, βρισκόταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού. Οπότε φτάνω στο συμπέρασμα ότι όπου και καθόντουσαν θα ερχόντουσαν στα χέρια κάποια στιγμή.

      Διαγραφή
  2. Δεν χόρτασε απο τα χθεσινά χαστούκια ο Γιώργος Παπαδάκης.
    Απόδειξη είναι το σημερινό του πάνελ. Έβαλε τον οξύθυμο και φουλ αντιμνημονιακό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Τατσόπουλο, να καθίσει δίπλα απο τον φωνακλά και φουλ μνημονιακό βουλευτή της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη.

    Από.....τύχη δεν έπαιξαν μπουνιές σήμερα. Καλοέμαθε ο Παπαδάκης να είναι πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια και συνεχίζει απτόητος το έργο του. Να τον χαίρονται οι τηλεθεατές του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή