Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα προεκλογικών εκδηλώσεων του ΚΚΕ


Το ΚΚΕ συνεχίζει με τους υποψηφίους του το άνοιγμα διαλόγου με τα λαϊκά στρώματα της Πέλλας με περιοδείες σε χώρους δουλειάς , στα χωριά και τις γειτονιές των πόλεων . Οργάνωσε συσκέψεις - συζήτησεις σε καφενεία και άλλους χώρους για τη σημασία των εκλογών της 17ης Ιούνη σε Έδεσσα ( Σαρακηνούς , Κερασιά , Καρυδιά , Άγρα , Μεσημέρι , Βρυτά ) , Σκύδρα , Ριζό , Εξαπλάτανο , Φιλώτεια & Γιαννιτσά .    
      
Ομιλητές ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές της Πέλλας : ...


Φουνταλής Μιχάλης , Χατζηβασιλειάδου Κατερίνα , Αποστολίδης Μπάμπης , Κανάκης Μάνος , Γιώγας Παναγιώτης & Δρόσογλου Σταύρος .
       
Τονίζεται σε όλους τους τόνους η ανάγκη να μην υπάρξει καμία αναμονή, καμία αυταπάτη, καμία υποταγή !     
      Καλούν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ τους πολίτες της Πέλλας να ματαιώσουν και να ανατρέψουν τα σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων.
      Να υψώσουν τη δική τους αγωνιστική φωνή την ώρα ,  που δουλεύουν τη διαμόρφωση του νέου δίπολου κεντροδεξιάς με πυρήνα τη ΝΔ & κεντροαριστεράς με πυρήνα ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ.
     Την ίδια ώρα , που η Ευρωπαϊκή Ένωση, βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές «ψήνουν» τις σημερινές ή αυριανές κυβερνήσεις συνεργασίας για να αντικαταστήσουν το χρεοκοπημένο και με την ψήφο του λαού «δικομματισμό» στην εξουσία .
      Την ώρα , που το πολιτικό προσωπικό των μονοπωλίων  και της ΕΕ στην Ελλάδα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με την αποφασιστική συμβολή των ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ προβάλλουν τα ψεύτικα διλλήμα-τα : ευρώ- δραχμή, μνημόνιο- αντιμνημόνιο, ήπια διαπραγμάτευση- σκληρή διαπραγμάτευση για ορισμένα ίδια ψίχουλα κοροϊδίας στους πιο εξαθλιωμένους,
       Το ΚΚΕ απευθύνει σάλπισμα εγρήγορσης, ετοιμότητας, ασυμβίβαστης πάλης για ρήξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος. Με κεντρικό σύνθημα «Σκεφτείτε καλά και αλλάξτε την ψήφο σας στηρίζοντας ΚΚΕ , έστω και αν δεν συμφωνείτε σε όλα μαζί του» .
      Όλοι τους (ΣΕΒ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Ανεξάρτητοι Έλληνες) σπέρνουν αυταπάτες στο λαό για να μπορεί να θερίσει περισσότερα κέρδη το κεφάλαιο. Δεν υπάρχουν ανώδυνες λύσεις. Ο δρόμος της ρήξης και της σύγκρουσης απαιτεί θυσίες, θυσίες όμως που οδηγούν στη λαϊκή ευημερία.
      Το ΚΚΕ θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη διακυβέρνηση της λαϊκής εξουσίας, του μοναδικού ριζικά διαφορετικού δρόμου ανάπτυξης, ο οποίος μπορεί να διασφαλίσει τη λαϊκή ευημερία.
       Μετά την τιμωρία, μετά την έκφραση της λαϊκής οργής στις εκλογές της 6ης Μάη, τώρα μία είναι η ψήφος η καθοριστική : Ισχυρό ΚΚΕ !  Για να γιγαντωθεί ο λαϊκός αγώνας, η λαϊκή συμμαχία, για να φτάσει στη νίκη ο αγώνας της ανατροπής .

     Το ΚΚΕ προχωράει τις επόμενες μέρες στη πραγματοποίηση των παρακάτω κεντρικών εκδηλώσεων στη Πέλλα :
Σάββατο 9 Ιούνη στις 8.30’ μ.μ. στην Έδεσσα - Κεντρική συγκέντρωση στη Πλατεία Ελευθερίας με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ Μαργαρίτη Γιώργο , Καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης .                                                                                                                                                                                                      - Θα χαιρετίσουν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Πέλλας Φουνταλής Μιχάλης & ο υποψήφιος βουλευτής Δρόσογλου Σταύρος .
Κυριακή  10  Ιούνη στις 8.30’ μ.μ.       στη Σκύδρα - Κεντρική συγκέντρωση στη Πλατεία Ελευθερίας                      ( ΤΑΞΙ ) με ομιλητή το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ  Λυμπερίδη Ζήση .                                                                   - Θα χαιρετίσουν  οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Πέλλας Κανάκης Μάνος & Γιώγας Παναγιώτης .
Δευτέρα  11  Ιούνη στις 8.30’ μ.μ.       στα  Γιαννιτσά   - Κεντρική συγκέντρωση στη Πλατεία ΕΠΟΝ                    ( Πεζόδρομος ) με ομιλήτρια το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ  Καπέτη Θεανώ  .                                         - Θα χαιρετίσουν  οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Πέλλας Χατζηβασιλειάδου Κατερίνα & Αποστολίδης Μπάμπης  .

Ø   Πέμπτη  14  Ιούνη  στις 8.30’ μ.μ. στη Θεσσαλονίκη – Συμμετοχή στη Κεντρική συγκέντρωση στη Πλατεία Αριστοτέλους με ομιλήτρια τη Γεν.Γραμματέα της Κ.Ε. ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ .

               Την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους ξέρουμε, δεν αλλάζουν, όση μεταμφίεση και αν κάνουν.                         Μην εμπιστεύεστε και τον ΣΥΡΙΖΑ  , που παραπλανά με τις δήθεν εύκολες λύσεις και τους άσσους που έχει στο μανίκι. Ήδη έχει βάλει νερό στο κρασί του. Στην νέα προεκλογική περίοδο θα ξανα-γυρίσει στα ηχηρά και λαμπερά συνθήματα, για να τα ξεχάσει ως κυβέρνηση, όπου θα μεταβληθεί σε αρνάκι απέναντι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ.
ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΩΡΑ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ .
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.


                                                                                              Γραφείο Τύπου της ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου