Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Σε κώμα 15χρονη που κακοποιήθηκε άγρια στην Χρυσή Ακτή της Πάρου


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 15χρονη στην Πάρο, η
 οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικο Νοσοκομείο.  
Η άτυχη 15χρονη είχε πάει με τη μητέρα της για διακοπές στην Πάρο, όπου φιλοξενούνταν σε φιλικό τους σπίτι. Χθες, γύρω στις 8.30 το βράδυ, έκαναν μπάνιο στην περιοχή «Χρυσή Ακτή» και κάποια στιγμή η μητέρα της την έχασε. Η γυναίκα άρχισε να την αναζητά και βρήκε τη 15χρονη πίσω από βράχια, αναίσθητη και σε κακή κατάσταση.
Το κορίτσι έφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ενώ έλειπε το κάτω μέρος του μαγιό...

Αρχικά διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, ωστόσο, λογω της σοβαρότητας της κατάστασής της, μεταφερθηκε τη νυχτα με ελικόπτερο  σούπερ πούμα στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου εισήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες στο χειρουργείο για το κάταγμα που φερει στο κρανίο. 

Από τις εξετασεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστωθηκε επίσης ότι το 15χρονο κορίτσι φέρει χτύπημα στην κοιλιά, ενώ έχει υποστεί θλάση στον πνεύμονα.  

Υπάρχουν, επίσης, σημάδια που μαρτυρούν απόπειρα πνιγμού της, ενώ, μετα από αίτημα του πατέρα της θα υποβληθει σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί τυχόν σεξουαλική κακοποίησή της. 

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα της Πάρου.


Πηγή  blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου