Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Άρχισαν οι μηνύσεις στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου


Μύδρους κατά του Ν. Ζήγρα εξαπολύει με μήνυση που υπέβαλλε το μεσημέρι ο Κύπριος πρώην υπουργός Ντίνος Μιχαηλίδης με αφορμή όσα είπε σε βάρος του κατά την συμπληρωματική απολογία που έδωσε πριν λίγες ημέρες ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, Ακη Τσοχατζόπουλου.

Ο κ. Μιχαηλίδης χαρακτηρίζει "κατάπτυστη" την συμπληρωματική απολογία Ζήγρα, υποστηρίζει ότι είναι κείμενο "που αναβλύζει εμπάθεια και κακότητα", που αποτελεί προσπάθεια του μηνυόμενου να μεταθέσει τις προσωπικές του ευθύνες σε πληθώρα άλλων προσώπων...


Κατά τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου, ο Ζήγρας κινείται από ιδιοτέλεια και δόλο, ενώ όπως δήλωσε η συνήγορός του Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο κ. Μιχαηλίδης θα καταθέσει και αγωγή εναντίον του Ζήγρα από τον οποίο θα διεκδικήσει για αποκατάσταση ηθικής βλάβης ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ που θα διαθέσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οπως λέει στη μήνυσή του, γνώριζε τον Ζήγρα, ως συνεργάτη του Τσοχατζόπουλου, αλλά ο ίδιος είχε απολύτως τυπικές σχέσεις μαζί του: "ουδέποτε συμμετείχα σε οποιασδήποτε μορφής εταιρία, εξωχώρια ή άλλη, με τον μηνυόμενο ή κάποιο άλλο πρόσωπο συγγενικό ή φιλικό του" .

Σε δηλώσεις της, μετά την κατάθεση της μήνυσης η κ. Βόζεμπεργκ, τόνισε ότι ο εντολέας της ασφαλώς και γνώριζε τον Άκη Τσοχατζόπουλο όπως κι "όλους τους Ελλαδίτες υπουργούς" στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για κοινές στρατηγικές.


Πηγή  capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου