Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Μίμης Πανίδης:Είστε αχάριστος κ.Στάμκο!


Συνέχεια στο σήριαλ της ανοιχτής κόντρας μεταξύ Δημάρχου Πέλλας κ.Στάμκου και του φοροτεχνικού-εκδότη της εφημερίδας «Λόγος της Πέλλας» κ.Πανίδη. Αυτή τη φορά ήταν ο κ.Πανίδης που σήκωσε το γάντι και απάντησε με απαξιωτικό ύφος στις δηλώσεις Στάμκου.
Συγκεκριμένα στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας του(Τετάρτη25-7)  ο εκδότης αφού παραθέτει την απάντηση του Δημάρχου(όπως ήταν υποχρεωμένος άλλωστε να κάνει) κλείνει με ένα δηλητηριώδες σχόλιο. Συγκεκριμένα σημειώνει:..

  
«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δήμαρχο για τα καλά του λόγια προς την εφημερίδα,(σ.σ.  ειρωνεία) τους δημοσιογράφους και τον εκδότη - ιδιοκτήτη της. Τον υπενθυμίζουμε μόνο ότι την αχαριστία δεν την συγχωρεί ούτε ο Θεός» (σ.σ. και εδώ το δηλητήριο).
Οι γνωρίζοντες καλά την ιστορία των παλαι ποτέ κολλητών και συνεργατών (Πανίδη και Στάμκου) κάνουν πια λόγο για έναν ακήρυχτο πόλεμο που ξεκίνησε ένα μήνα μετά την ορκωμοσία Στάμκου, και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν, οι σκληρές και αδυσώπητες μάχες δεν έχουν ακόμη δοθεί!! Και τούτο το συμπεραίνουν από  την οργή και την πικρία του κ.Πανίδη καθώς θεωρεί πως έπεσε ουσιαστικά θύμα εκμετάλλευσης από τον κ.Στάμκο. Έτσι  εμφανίζεται αποφασισμένος να πει "ενδιαφέρουσες ιστορίες" που αφορούν στο παρασκήνιο των δημοτικών εκλογών ,την λήψη του χρίσματος από τον κ.Στάμκο αλλά και τη αγωνιώδη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, ευθύνη που όλοι οι εμπλεκόμενοι θυμούνται ότι σε κρίσιμο σημείο είχε αναλάβει προσωπικά ο κ.Πανίδης.

28 σχόλια:

  1. Είπε ο γαίδαρος τον πετεινό ΚΕΦΑΛΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας λέτε κύριε Πανίδη τι σας έταξε και δεν σας ικανοποίησε για να ξέρουμε και εμείς οι απλοί δημότες; Τόσο μεγάλη στροφή για κάποιον που τον στηρίξατε προεκλογικά, ούτε γιος σας να ήταν τόση στήριξη δεν θα είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τασος Κρύα Βρύση26 Ιουλίου 2012 στις 5:37 μ.μ.

    Πανίδη επειδή την πάτησες με τον Στάμκο δε σημαίνει πως απαλλάσεσαι των ευθυνών σου.Και επειδή συν όλα τ'αλλα έχεις και ποντιακό κεφάλι δε νομίζω να στηρίξεις στο τέλος κανένα Παπανικολάου από γινάτι;;;Γιατί αυτόν που ετοιμάζεις (για τον θεοδωρίδη μιλάω) να ξέρεις ούτε σε ενορία δε θα ναι υποψήφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BAZΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ Ο ΜΙΜΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΜΕΡΙΑ.....ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΜΗ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. YPARXEI ENA KOINO SIMEIO DIMARXOU KAI PANIDI
    EINAI I XANTHIA VLAXA APO KRYA VRISI
    AYTI EINAI TO SKOTEINO SHMEIO STIS SXESI TOUS
    KOUMANTO STON DIMO KANEI H GYNAIKA TOU STAMKOY KAI I VLAXA ME TON ANDREADI KOUMANTO SHN EFIMERIDA KANEI H GYNAIKA TOU PANIDI KAI XRISTINA ME THNI DIAFORA OTI H EFIMERIDA EINAI TOU PANIDI ENO O DIMOS ANHKEI SE OLOUS MAS KAI DEN MPOREI H XATZILAMPRINOU NA TO PAIZEI AYTOKRATEIRA ALLA OUTE KAI I VLAXA NA EINAI SKIODIS DIMARXOS OTAN OUTE DIMOTIKI SIMVOULOS DEN VGIKE TO THEMA EINAI OTI KATAFERNEI NA TOUS VAZEI OLOUS NA MALONOUN GRAFONTAS EPISTOLES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαθεια νυχτωμένο σε βρίσκω.Η Κατερίνα δεν έχει και δε θέλει να χει πια σχέσεις με τον Πανίδη.Αφήνει στο Μίμη χώρο να χαρεί τον πολιτικό έρωτά του με τον Θεοδωρίδη.

      Διαγραφή
  6. Μιλάει ο Πανίδης για αχαριστία ρε παιδιά....θα τρελαθούμε!!
    Ας θυμηθούμε.Τον Στέλιο όσο ήταν δήμαρχος τον πολέμησε γιατί δεν πήρε καμία επιχείρηση.Την Πόπη την αδειασε που όλοι ξέρουμε πόσο τον στήριξε στο ΚΕΚ.Τον Αντωνίου τον πέταξε σα στημένη λεμονόκουπα που τόσα πήρε από αυτόν.Την διευθύντρια του Καρασμάνη την αδειασε κανονικά που ήταν κολλητοί με τον άντρα της.Τον Γρηγόρη θέλησε να τον καπελλώσει κανονικά και το παιζε αυτός υπερδήμαρχος.Με τον Γιάννου στην Έδεσσα παίζει καλά γιατί έχει τα λογιστικά στους καταρράκτες αλλά θα τον αδειάσει και αυτόν σε λίγο.Τα ίδια θα πάθει και το νέο του πουλέν ο Σταμενίτης.Αυτός είναι ο Πανίδης που το παίζει και "ψυχή της παράταξης" μη τρελαθούμε τώρα!!!!Όσο για τον θεοδωρίδη ,αυτόν το γίγαντα της αυτοδιοικησης ένα μόνο λέω...Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!Αι σιχτιρ απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποσο βλακωδως γελοοι μπορει να ειστε ολοι που νομιζετε οτι ειστες προφητες γεγονοτων και τα ξερετε ολα..και μεταφραζετε τα παντα σε σεναρια ειδικα φτιαγμενα σαν και σας γιατι δεν εχετε τι να κανετε στη ζωη σας και κατηγορειτε αυτους που ηδη κανουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Κατερινα είναι χρόνια φίλη του Πανιδη κ της Έλλης.Με τον Σταμκο κάνει παρέα γιατί είναι Δήμαρχος,αλλα είναι τόσο χαζη που δεν καταλαβαίνει πόσο την εκμεταλευεται ο Σταμκος κ η γυναίκα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mπλέξαμε τα μπούτια μας με τους αυτοκράτορες,τους εκδότες,τις αυτοκράτειρες,τους παρατρεχάμενους,τους αυλικούς και ...τους γελωτοποιούς.Βρε άντε από δω όλοι σας που η δήθεν ηθική σας αρχίζει εκεί που τελειώνουν τα συμφέροντά σας.

      Διαγραφή
  9. Κάποιοι φοβήθηκαν ότι θα μπουν Φυλακή κ έχουν χάσει τελείως την ψυχραιμία τους.Λίγο με μετρό όμως γιατί ο εισαγγελέας δεν είναι μακριά.Κ τότε να δω που θα κρυφτειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαπίλα,βρωμιά,διαπλοκή,αλισβερίσι,λυκοφιλίες,σκοπιμότητες,μικροψυχίες,ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....είναι αυτά που θέλουν να κρύψουν όσοι το παίζουν πρωταγωνιστές δήθεν θύτες και δήθεν θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. siga min apantisi o grigoris.tha ton afisei na skasei mexri telous ton panidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε δεν πάτε να λυσετε κανένα πρόβλημα και αφήστε μας ήσυχους ... Ποια νανα τι βλαχες και ιστορίες κ άκου μεγαλοεκδοτες χαχαχαχα ξεκατινιαζονται τρομερό επίπεδο εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ? ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ , ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΑ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ , ΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ , ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε μη ζητάς σοβαρότητα απο εκείνους που δεν μπορούν να στη δώσουν.Εδώ μιλάμε οι άνθρωποι είναι σκέτο τσίρκο

      Διαγραφή
  14. Εκείνος που έχει τρελαθει απο την κοντρα Σταμκου-πανιδη είναι το νούμερο ο ανδρεάδης.Κόπηκαν μαχαίρι οι φωτογραφίες στην εφημερίδα του Μίμη και τώρα πια κυνηγάει την κάμερα της Πέλλα τιβι μπας και μπει σε κανένα πλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΙΜΑ ΡΕ! ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΑΝΕ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΡΟΖΟΥΛΙΝΙΑ, ΦΟΥΞΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧ Ο "ΡΟΥΒΑΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ....

      Διαγραφή
  15. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΜΗ,ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ
    ΕΛΕΓΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ,
    ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΣΑΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ
    ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΙΣ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ
    ΑΦΟΥ ΓΥΡΕΙ Η ΠΛΑΣΤΙΓΚΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝ ΕΒΑΖΕ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΡΑΓΕ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ερχεται μπόρα στο Δήμο αλλά ακόμη αιτό πετάνε αυτοί...Όλοι οι δήθεν επαναστάτες βέβαια άρχισαν να ξαναγλύφουν με πρώτο εκείνον τον ανεκδιήγητο Αιβαζίδη που νομίζει πως είναι υπουργός και πάνω το άδειο σακί.Ρε που φτάσαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ, ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ Σ ΑΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O Πανίδης δεν είναι άγιος.Ο Στάμκος όμως είναι πραγματικά αχάριστος.Και δεν είναι αχάριστος μόνο απέναντι στον Πανίδη αλλά απέναντι σε πολλού άλλους.Είτε κατέβηκαν μαζί του είτε τον στηριξαν απ'έξω.Να αρχίσω να λέω ονόματα μήπως;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H Axaristia, h egopatheia, o snompismos einai vasika xaraktiristika tou Xerola Stamkou, Den peirazei omos konta einai oi ekloges kai tha tous psaxnei me ta kyalia tous ypopsifious

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έτσι εμφανίζεται αποφασισμένος να πει "ενδιαφέρουσες ιστορίες" που αφορούν στο παρασκήνιο των δημοτικών εκλογών ,την λήψη του χρίσματος από τον κ.Στάμκο αλλά και τη αγωνιώδη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, ευθύνη που όλοι οι εμπλεκόμενοι θυμούνται ότι σε κρίσιμο σημείο είχε αναλάβει προσωπικά ο κ.Πανίδης....και ρωτάω εγώ εσύ πως ξέρεις τι έχει να πει ο Πανίδης;Και αν μιλήσει θα πει και γιατί εσύ Ηλία μου είχες αποκλειστεί απο το γκάλοπ;;;;Γιατί αν θυμάμαι καλά Ηλία εσύ δεν ήσουν που είχες αποκλειστεί απο το γκάλοπ;E;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εχεις ξεχασει Σταμκο και αυτους που αγωνιστηκαν και εκτεθηκαν για να παρεις εσυ το χρισμα που τοσοι αλλοι διεκδικουσαν και ηρθες εσυ απο το πουθενα απο εκει που σε ειχε διορισει το κομμα ως σωτηρας και καποιοι απο εμας βγηκαμε μπροστα και αγωνιστηκαμε, χαλασαμε φιλες ετων, παρατησαμε τις δουλειες μας για μηνες, υποχρεωθηκαμε σε κοσμο που ουτε καν σε γνωριζε και σε βγαλαμε Δημαρχο !!!! Σ αρεσει δεν σ αρεσει ετσι ειναι γιατι μονος σου δεν θα εβγαινες ουτε στις εκλογες της οικοδομης σου για θυρωρος. Και το μονο που εκανες αμεσως μετα ηταν να μας ξεχασεις ολους και να ριξεις ολες τις γεφυρες επικοινωνιας με ολους, κρατησες 3-4 ατομα αυτα που σε χαιδευαν και σου ελεγαν οτι ακριβως ηθελες να ακουσεις. Δεν ειναι τυχαιο οτι αν ακουσεις χωρις να σε καταλαβουν τους 22 απο τους 25 δημοτ συμβουλους σου τι λενε για σενα θα αντιληφθεις το μεγεθος του προβληματος που εχεις. Με αυτους θα κανεις εκλογες ΑΝ κανεις γιατι δεν βλεπω να συμπληρωνετε ψηφοδελτιο με αυτα που συζητανε ολοι εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τώρα, ποιός είναι γάϊδαρος και ποιός ο κεφάλας,ε; Και οι δύο είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή