Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας παρακολουθεί την υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παρακολούθησε από κοντά την υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών με συνεργείο του προγράμματος στην περιοχή του Δήμου Σκύδρας. Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σκύδρας κ. Μιχάλης Καραγιάννης, ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Ιορδάνης Κιοσέογλου και ο Γεωπόνος – Συντονιστής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στην Π.Ε. Πέλλας κ. Θεοχάρης Τσομπάνης...


Ο κ. Θεοδωρίδης ενημερώθηκε από το συντονιστή του προγράμματος για τη διαδικασία που εφαρμόζεται από τα στελέχη των συνεργείων και για τα εγκεκριμένα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα. Επίσης, ο κ. Τσομπάνης έκανε έναν απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία του προγράμματος το οποίο εφαρμόζεται για έβδομη συνεχή εβδομάδα. Έγινε ειδική αναφορά στα ιδιαιτέρως θετικά αποτελέσματα και στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών στις ενέργειες των συνεργείων, γεγονός που διευκολύνει το έργο των στελεχών.

Μετά την ενημέρωση που έγινε, ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε ικανοποιημένος για τα άρτια εξοπλισμένα συνεργεία και την ετοιμότητα των στελεχών τους ώστε να παρεμβαίνουν αποτελεσματικά στις περιοχές που παρουσιάζεται  πιο έντονο το φαινόμενο όχλησης από κουνούπια. Χαρακτήρισε θετική την ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για συνδρομή στο πρόγραμμα ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Η υπευθυνότητα, η επιχειρησιακή ετοιμότητα των συνεργείων  και η ανταπόκριση των κατοίκων της Πέλλας είναι στοιχεία τα οποία δείχνουν πως η μέθοδος της αυτεπιστασίας που επιλέχθηκε για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών για το 2012 παρουσιάζει υψηλό βαθμό αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας. Συνεπώς, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο υπάρχει η βούληση να χρησιμοποιηθεί και μελλοντικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.

2 σχόλια:

  1. Έλεος πια αλλου ζείτε εσείς εγω δυο φορές πήγα στο Νοσοκομειο απο μολυσμένο κουνουπι.Κ το Νοσοκομειο των Γιαννιτσών είναι γεμάτο με παρόμοια περιστατικά.Δεκάδες μωρά παίρνουν αντιβιωση γιατί τσιμπηθηκαν απο τα κουνούπια που φέτος δεν έχουν προηγούμενο κ εσείς βγαινεται φωτογραφίες;Δηλαδή ντροπή δεν έχετε καθόλου;Ας παει αύριο ο Θεοδωρίδης να βγει καμία φωτογραφία στο Νοσοκομειο κ ας ρωτήσει ποσα περιστατικά έχουν τον τελευταίο καιρο απο κουνούπια κ μετα αν τολμάει ας βγει φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα τα λαγονικα του Λόγου κ ο μεγαλοδημοσιογραφος με τα 2ονοματα δε βλέπω να γράφουν τιποτα για το Τσιναρλι;;;;Τι έγινε με το έργο κάτι μαθαίνω τελευταία;Μήπως το χάσαμε;Γιατί δεν κάνετε ένα ρεπορτάζ να μας ενημερώσετε;Δημοσιογράφοι δεν είστε;Α κ αν ψάξετε,ψαξτε κ το Σχολειο που είχε ξεκινήσει στα Γιαννιτσά..κάτι άκουσα τελευταία..Αν ισχύει πάντως,θα γέλασει ο κάθε πικραμένος.Και εχει βγει και ένα σωρό φωτο κ για το Τσιναρλι κ για το Σχολειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή