Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ακόμα καλύτεροι οι χάρτες της Google στην Ελλάδα


Μια νέα αναβάθμιση των χαρτών κάνει ακόμα καλύτερους τους Google Maps στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες.
Οι Google Maps παρείχαν αρκετά ποιοτική κάλυψη των Ελληνικών δρόμων όμως η Google θα αναβαθμίσει τους συγκεκριμένους χάρτες προκειμένου να γίνουν ακόμα καλύτεροι.
Η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω του Lat Long Blog της ότι οι χάρτες σε Ελλάδα, Κροατία, Τσεχία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία και Βατικανό θα αναβαθμιστούν με περισσότερες λεπτομέρειες και δρόμους.
Στη νέα αναβάθμιση η εταιρεία έχει δώσει βαρύτητα στη λεπτομέρεια των χαρτών και έχει διορθώσει όσα προβλήματα έχουν αναφερθεί σε τοποθεσίες και ονόματα τοποθεσιών...

Επίσης έχουν προστεθεί αρκετά σημεία ενδιαφέροντος και επιλεγμένα 3D κτήρια έτσι ώστε ο επισκέπτης να βλέπει με λεπτομέρεια όσα θέλει.
Με τη νέα αναβάθμιση θα προστεθούν επίσης και καινούργιες πληροφορίες όπως οι διαδρομές των ferry boat ενώ θα επανασχεδιαστεί το οδικό δίκτυο για να συμπεριλάβει και μικρότερους δρόμους που δεν ήταν μέχρι σήμερα διαθέσιμοι.
Η Google θα κάνει το διαχωρισμό των κεντρικών δρόμων από τους δευτερεύοντες ώστε οι οδηγοί να μπορούν να εντοπίσουν τις συντομότερες διαδρομές από μεγάλους δρόμους.
Η νέα αναβάθμιση των χαρτών έφερε κι ένα νέο κουμπί “Report a problem” μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να καταγγέλλουν τους χάρτες που έχουν προβλήματα ή παραλείψεις.

Πηγή  e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου