Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

"Κόκκινο" για 7 ΠΑΕ της Super League


"Κόκκινο" για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα, που αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο, "άναψε" σε σημερινή της συνεδρίαση, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σε 7 ΠΑΕ της Superleague.

Ανάμεσα στις "7" είναι και η ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ! Οι υπόλοιπες 5 : Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννενα, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και ΟΦΗ. Οι Κρητικοί, πάντως, υποστηρίζουν ότι έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο αλλά καθυστέρησαν και θεωρούν, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα...


Η ΕΕΑ από τη πλευρά της έδωσε παράταση στις 7 ΠΑΕ ως την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να καταθέσουν πλήρεις τους φακέλους του. Τότε και θα συνεδριάσει εκ νέου για να "ανάψει" ή όχι το..."πράσινο φως", ώστε να λάβουν μέρος στο "μαραθώνιο", που ξεκινάει στις 27-28 Αυγούστου.

Αν κάποιοι από τους φακέλους δεν είναι πλήρεις τότε οι προβληματικές ΠΑΕ θα τεθούν εκτός διοργάνωσης, τέσσερα εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο έλεγχος, που διεξάγεται στην ΕΕΑ αφορά φορολογικά, ασφαλιστικά και γενικά οικονομικά στοιχεία (π.χ. εγγυητική επιστολή 10% του προϋπολογισμού).

Πηγή  nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου