Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Παπανδρέου: Οι πολίτες θέλουν αλλαγές και όχι εκλογές

Τέλος στη φημολογία για πρόωρες εκλογές επιχειρεί να θέσει ο πρωθυπουργός με τη φράση «οι πολίτες θέλουν να δουν αλλαγές και όχι εκλογές», σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News.Ο Γ. Παπανδρέου επιμένει στην εφαρμογή του δημοσιονομικού προγράμματος, τάσσεται και πάλι υπέρ του ευρωομολόγου, ενώ ασκεί κριτική κατά του προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά...


Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές και πως θα τιμήσει στο έπακρο την εντολή που έχουν δώσει οι Έλληνες πολίτες.
Επίσης ζητά άμεσες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις από τους υπουργούς, γιατί όπως υποστηρίζει η κοινωνία απεχθάνεται τα ημίμετρα. "Αυτός είναι ο στόχος μας, πραγματικές, δίκαιες αλλαγές παντού", σημειώνει ενώ σχετικά με όσους αντιδρούν στις μεταρρυθμίσεις λέει ότι πρόκειται για αυτούς που θα χάσουν προνόμια τα οποία και απολάμβαναν χρόνια σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του δηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί η λήψη άλλων μέτρων "αν όλοι κάνουμε τη δουλειά μας" αλλά πως έτσι  "θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τις όποιες αδικίες δημιούργησε το επείγον των αποφάσεών μας".
Επίσης εκφράζει την πεποίθησή του πως η Συμφωνία για την Ελλάδα θα εφαρμοστεί και ξεκαθαρίζει πως οι καταθέσεις είναι εγγυημένες.
Τέλος, αναφερόμενος στον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά λέει πως " έχει εγκλωβιστεί σε μια στρατηγική που βλάπτει τη χώρα, αλλά και την ίδια τη ΝΔ" καθώς όπως επισημαίνει "ποντάρει στην αποτυχία της κυβέρνησης και έχει αποφασίσει να καθίσει στις κερκίδες και να πετάει φωτοβολίδες".

Πηγή  enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου