Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο Ντίκο στον Άρη και έπεται συνέχεια με Ρεντέϊρα

Το ζήτημα ήταν μόνο τυπικό, αφού ο Ντίκο είχε δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του Άρη ήδη από την Τετάρτη. Μια μέρα μετά ανακοινώθηκε λοιπόν και επίσημα ότι ο Γκανέζος διεθνής αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο, το οποίο υπολογίζεται ότι θα του αποφέρει περί τις 400.000 ευρώ...


Στις πρώτες δηλώσεις του ο Ντίκο, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στον κόσμο της νέας του ομάδας.
«Ξέρω ότι έχουμε πολύ φανατικούς οπαδούς και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ μπροστά σε αυτούς και να προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να τους κάνουμε χαρούμενους», τόνισε και πρόσθεσε:
«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Αρη. Ξέρω ότι έρχομαι σε ένα μεγάλο club , σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αυτό που υπόσχομαι από την πλευρά μου είναι μεγάλη προσπάθεια ώστε να καταφέρω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».
Η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Γκανέζου κεντρικου αμυντικού Francis Dickoh για τα επόμενα 2 χρόνια».
Ο Ντίκο έχει γεννηθεί στις 13/12/1982, έχει ύψος 1.87 και είναι 80 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της B.93 το 1999.
Από το 2001-2003 αγωνίστηκε στη Farum. Από το 2003-2006 φόρεσε τη φανέλα της Νορντζέλαντ σε 103 παιχνίδια και σκόραρε 6 φορές. Από το 2006-2010 αγωνίστηκε στην Ολλανδία με την Ουτρέχτη, σε 93 αγώνες και σκόραρε 5 φορές.
Πέρυσι με τη φανέλα της Χιμπέρνιαν στη Σκωτία είχε 2 γκολ σε 28 συμμετοχές. Είναι 13 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκάνας.

Έπεται ο Ρεντέιρα

Την απόκτηση του Ντίκο πάντως δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και μάλιστα άμεσα αυτή του Ουάσον Ρεντέιρα, ο οποίος και θεωρείται από τον Σάκη Τσιώλη πολύ καλή λύση για τη γραμμή κρούσης του Αρη.
Οι επαφές με τον Κολομβιανό επιθετικό είναι προχωρημένες και ο ποδοσφαιριστής έχει κατεβάσει σημαντικά τις απαιτήσεις του στο οικονομικό σκέλος ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία ακόμη και σήμερα, ως το βράδυ.
Κάποιες πληροφορίες άλλωστε λένε ότι ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, κάτι που ούτε επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε διαψεύδουν οι άνθρωποι του Άρη.

Πηγή  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου