Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Καρατζαφέρης: «Χωρίς εμάς κανείς δεν γίνεται κυβέρνηση»


Οι ισχυρισμοί περί αυτοδυναμίας στις επικείμενες εκλογές είναι «όνειρα εαρινής νυκτός» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας την Κυριακή σε φίλους του κόμματος στη Χαλκίδα. Υποστήριξε μάλιστα ότι «χωρίς τον ΛΑΟΣ δεν μπορεί να κάνει βήμα όποιος θέλει να κυβερνήσει», αν και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν.

Αν κάποιοι θέλουν συνεργασία «μπορούν να είναι επιβάτες. Το τιμόνι της χώρας όμως θα το έχουμε εμείς» είπε...


Δεσμεύθηκε επίσης να ανοίξει τις πόρτες της χώρας την επομένη των εκλογών και να εκδιώξει τους παράνομους μετανάστες. Είπε μάλιστα ότι την προηγούμενη ημέρα διέρρηξαν το σπίτι τού γιου του, ενώ μετέφερε και τη στιχομυθία που είχε με τον αστυνομικό διευθυντή.

«Μου είπε ο αστυνομικός διευθυντής: "Εδώ μένουν 6.000 Πακιστανοί".Του απάντησα: "Σε έναν μήνα δεν θα υπάρχει κανένας". Αυτή η πληγή δεν μπορεί να συνεχιστεί» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, προτείνοντας «όποιος θέλει να έρχεται θα πηγαίνει σε νησί όπου θα προσφέρει εργασία για ένα πιάτο φαΐ».

Στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα, και εκτίμησε ότι στις εκλογές «δεν μπορεί κατά καμία έννοια, ο ελληνικός λαός να υπερψηφίσει, να βάλει τη σφραγίδα του στο πρόγραμμα της κυρίας Μέρκελ, στο αυστηρότατο Μνημόνιό της».

Εξήγησε τους λόγους αποχώρησής του από την κυβέρνηση Παπαδήμου, λέγοντας ότι είδε σε αυτήν πράγματα, «τα οποία σαφέστατα υπονόμευαν το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας». Επιτέθηκε στους  κυρίους Βορίδη και Γεωργιάδη, χωρίς να τους κατονομάσει, αποκαλώντας τους «μηδίσαντες» και λέγοντας ότι «υπήρξαν άνθρωποι, οι οποίοι πρόδωσαν την ιστορία τους, πρόδωσαν την ιδεολογία τους, πρόδωσαν τον πατριωτικό χώρο και επέτρεψαν να γίνουν όργανα του νεοφιλελευθερισμού».

Επίσης είπε ότι είχε μεγαλύτερες προσδοκίες από την κυβέρνηση Παπαδήμου, εκτιμώντας ότι εάν δεν ήταν ο ίδιος να παρέμβει υπέρ του κ.Παπαδήμου, σήμερα η Ελλάδα θα είχε πρωθυπουργό τον κ. Πετσάλνικο. «Νομίζετε θα ήταν καλύτερη η Ελλάδα; Καταλαβαίνετε πού θα ήμασταν σήμερα; Άρα, και μόνο αυτή μου η πρόσφορα στο έθνος άξιζε την εκλογή μου το 2009» είπε.

Πηγή  tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου