Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Καταγγελίες σε βάρος του Δ. Σταμενίτη για ευνοϊκό διορισμό του στην ΕΠΟ


Το τελευταίο 24ωρο δεκάδες Blogs μεγάλης αναγνωσιμότητας, έχουν ως πρώτο θέμα τον πολιτευτή της ΝΔ στην Πέλλα κ.Διονύση Σταμενίτη. 

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν πως πέτυχε τον διορισμό του στην ΕΠΟ ως προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών, αφού πρώτα λίγο καιρό πρίν, είχε υπογράψει με την ιδιότητα του Προέδρου «Ολυμπιακών Ακινήτων» την παραχώρηση κτηρίου για τη στέγαση της ΕΠΟ.

Το μείζον πολιτικό θέμα ηθικής τάξεως που κάνει τον γύρο της Ελλάδας...

... δυναμιτίζει το προεκλογικό κλήμα στην Πέλλα καθώς τα πολιτικά γραφεία τόσο του πρωταγωνιστή όσο και τον αντιπάλων του (εντός και εκτός κόμματος) το έχουν ψηλά στην προεκλογική τους ατζέντα. Είναι λογικό και αναμενόμενο καθώς η ΝΔ και ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς, έχει επανειλημμένως διακηρύξει πως σε ζητήματα ηθικής τάξης ήταν και παραμένει άτεγκτος και ακάθεκτος.

Είτε πρόκειται για αληθινό γεγονός είτε για εσωκομματική προβοκάτσια μεταξύ συνυποψηφίων,σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται μια διάψευση.Και τούτο γιατί παραμένουν αναπάντητα τα παρακάτω αμείλικτα ερωτήματα:

1.Υπέγραψε πράγματι δωρεάν παραχώρηση κτηρίου στην ΕΠΟ ο κ.Σταμενίτης ως πρόεδρος των «Ολυμπιακών Ακινήτων»;
2.Πόσο καιρό μετά την απομάκρυνσή του από τα «Ολυμπιακά Ακίνητα» προσλήφθηκε στην ΕΠΟ;
3.Με ποιο διαγωνισμό και με ποια κριτήρια κατέλαβε τη Θέση του προϊσταμένου τεχνικών υπηρεσιών στην ΕΠΟ, και ποιες οι μηνιαίες απολαβές του;
4.Γιατί ο κ. Σταμενίτης απέκρυψε από το βιογραφικό του την εργασιακή σχέση του με την ΕΠΟ;

Για εμάς τους απλούς πολίτες δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως οι υποψήφιοι πρέπει να υπόκεινται σε διαρκή δημόσιο έλεγχο. Πολύ περισσότερο σήμερα που ο κάθε υποψήφιος είτε είναι νέος είτε παλιότερος, πρέπει να αποδεικνύει πως πριν λύσει τα ζητήματα της πατρίδας και των συμπολιτών του θα πρέπει πρώτα ο ίδιος να εξηγήσει ειλικρινώς,εντίμως και ευθαρσώς για την προσωπική του διαδρομή.

  Εδώ ένα από τα  πολλά καυστικά δημοσιεύματα που αφορούν στις καταγγελίες σε βάρος του κ. Σταμενίτη.

94 σχόλια:

  1. Νέοι άνθρωποι ,νέα ήθη και πράσινα άλογα.Βολεψάκηδες ,καρεκλοκένταυροι που όλα τα κάνουν για την πάρτι τους.Πάντως αυτό είναι και γαμώ τα σκάνδαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΤΑΝ.ΝΤΡΟΠΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ.ΠΑΛΙΟΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΔΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. karasmani spoudaious antipalous exeis.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν ακόμη εκλεγεί έχει μπλεχτεί σε πολιτικά σκανδαλα. Φανταστείτε τι θα κανει αν εκλεγεί ο τύπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΑ!!!
    ΠΑΛΙ Ο ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ. ΑΠΟ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψηφοφόρος νέων κομμάτων.9 Απριλίου 2012 στις 8:11 μ.μ.

    Η σαβούρα νέας κοπής που ρίχνουν στη μάχη τα μεγάλα κόμματα όχι μόνο προκαλεί αλλά και αηδιάζει τους χιλιάδες απλούς αγωνιστές των πάλαι ποτέ λαικών κομμάτων.Έρχεται το τέλος σας χαραμοφάηδες,σωτήρες του έθνους τρωκτικά του δημόσιου χρήματος.Δείτε τι έγινε.Όλοι ρωτούσαμε ποιος είναι και ποιος είναι και τελικά το μάθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gia na katalaboyme diladi, akoma kai an ontws bgeike apo aytoys i eidhsh, einai royfianoi aytoi pou tin ebgalan h o en logo kyrios gia thn thesoula pou tsepwse me ksenes plates?

      Διαγραφή
    2. Μην δείτε έναν νέο άνθρωπο να ανεβαίνει, αμέσως οι παλιοί να πέσετε να τον φάτε μην τυχχόν και χάσετε την θεσούλα σας.

      Διαγραφή
    3. Έλα τι εννοείς ρε φίλε ένα νέο να ανεβαίνει;Που ανέβηκε και πως ανέβηκε;Γιατί εγώ είμαι ανεργος πτυχιούχος και όχι μόνο δεν ανεβαίνω αλλά θαβομαι μέρα με τη μέρα.Ο Σταμενίτης και καθε ένας απο δαύτους του βολεμένους που έρχονται εδώ και μας παραμυθιάζουν γιατί δεν θαβονται;Αντε απο δω γλύφτες,κουφάλες του συστήματος που το παίζεται νέοι και αφθαρτοι.ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

      Διαγραφή
    4. να βγει να αποστομώσει τους υβριστές ο Διονύσης. Να πει τον αριθμό μητρώου του στο ΤΕΕ, την εταιρία που δουλεύει στην ΑΘήνα, αν εργάζεται ακόμα εκεί και εάν ναι, πως η εταιρία αυτή του επιτρέπει τόσο καιρό να κάνει προεκλογικό αγώνα, αν όντως είναι αλήθεια αυτά που αναφέρει το δημοσίευμα κ.ο.κ.
      Φτάνει πια με τη λάσπη, να δοθούν απαντήσεις και να σταματήσουν οι συκοφάντες.

      Διαγραφή
    5. Αντώνης Π. Κρύα Βρύση9 Απριλίου 2012 στις 8:51 μ.μ.

      Και αν δεν βγει ρε φίλε;

      Διαγραφή
    6. έχει λόγο να μην βγει;

      Διαγραφή
  8. Σταμάτης Καρυώτισσα9 Απριλίου 2012 στις 8:17 μ.μ.

    Μπράβο στο μπλογκ σας παιδιά.Όλοι οι άλλοι το κάνανε τουμπεκί ψιλοκομμένο το θεμα.Είναι λεφφφφτο το θέμα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαλάρωσε λίγο ρε "ψηφοφόρε νέων κομμάτων"...δεν μας λες και ποιο κόμμα πρόκειτε να ψηφίσεις για να δούμε τι ρόλο θα παίξει και το δικό σου την επόμενη μέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ANΩΝΥΜΕ 10:15 ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντώνη τι φυντάνια είναι αυτά που έχεις δίπλα σου;Αυτοί σε φάγανε αυτοί θα σε ξαναφάνε.Κρίμα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμα δείτε διάψευση να μου γράψετε.....εκτος αν κάνετε και σεις τουμπεκί σαν τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ!!!!!!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΦΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΜΥΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΜΗ ΔΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ. ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΞΥΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΒΔΗΛΟ. Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙKΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΡIΚ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΑΓΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ? ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διονυση μη μασας. Για να σου επιτίθενται με τόση λύσα όλοι μάλλον αξίζεις πολλά. Οπως ξέρουμε τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν. Γά..σέ τους όλους και προχώρα μπροστά. Είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγανακτισμένος δεξιός.9 Απριλίου 2012 στις 9:14 μ.μ.

    Και να φανταστείτε πως ο ετεροδημότης πολιτικός ευαγγελιζεται το νέο ήθος.Ας βγει να μας πόσα παίρνει απο την ΕΠΟ.Να μας πει με ποια διαδικασία διορίστηκε ο καθαρός που αύριο θα ψηφίζει νόμους που θα μας κόβουν τους μισθούς και θα μας βάζει νέους φόρους.Αντε απο δω αχυρανθρωποι βολεψάκηδες που πονάτε και τη Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σ'αυτές τις εκλογές συγκρούονται από τη μια μεριά το καταθλιπτικό παρελθόν, οι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής, η αυτάρεσκη κακογουστιά, η ψευτομαγκιά, η κουτοπονηριά, η μιζέρια, ο ξεπεσμός, η μετριότητα,ο πολιτικός αμοραλισμός και τυχοδιωκτισμός, η ανημπόρια, η αβάσταχτη ελαφρότητα, η πολιτική αλητεία, ο εμπαιγμός, ο πατερναλισμός, τα βαμπίρ του προηγούμενου αιώνα που μας ρούφηξαν το αίμα, αυτοί που μας οδήγησαν σ αυτό το τέλμα, που μας έφτασαν σ'αυτό το χάλι!
    ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, Η ΕΛΠΙΔΑ, Η ΓΝΩΣΗ, Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, Η ΑΝΕΠΙΤΗΔΕΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ,Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.



    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α καλα εσυ εχεις βγαλει και συνθημα για τον κυριο αυτο. μιλαμε θα πρεπει να εισαι πολυ συχνος πελατης του γραφειου του.

      Διαγραφή
  18. Ρε παιδιά και εγώ συμφωνώ μαζί σας να φύγουν αυτοί που μας διοικούν τα τελευταία χρόνια και να βγούνε μπροστά άνθρωποι νέοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει, νέος να ‘ναι και ότι να ‘ναι. Μήπως να έβγαινε με δημόσια τοποθέτηση ο κ. Σταμενίτης να απαντήσει σε όλα αυτά που του καταλογίζονται; Γιατί σύμφωνα με όλα όσα αναφέρονται δεν μου στέκετε και τόσο καλά το όλο πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ τώρα γιατί πιστεύω πως με τα πολλά λόγια προσπαθούν να κρύψουν μεγάλες αλήθειες.Από οτι καταλαβαίνω θα διαβάσουμε πολλά για νέους,για έτσι για αλλιώς,αλλά για την ουσία τίποτα.Εδώ η καταγγελίες είναι απλές και ξεκάθαρες.Αν τις διαψεύσει δικαιώνεται.Αν όχι εκτίθεται.Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://www.zougla.gr/blog/article/506834

    και επίσης

    http://www.periothiko.com/2012/04/blog-post_4225.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ:«Ανοιχτός εσωκομματικός πόλεμος μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ στην Πέλλα, μαίνεται τις τελευταίες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν του πολιτευτή της ΝΔ και κουμπάρου του Αντώνη Σαμαρά,κ.Διονύση Σταμενίτη.
    Οι πολιτευτές της ΝΔκάνουν ανοιχτά λόγο για σκανδαλώδη περίπτωση ,αργόμισθου «γκολντεν μπόι» που εκμεταλλευόμενος κυβερνητικές θέσεις επι υπουργείας Αντώνη Σαμαρά,διεξάγει προεκλογικό αγώνα».
    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ» ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Δ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙΚΤΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ; ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε καλά ο Σταμενίτης. Και εσύ όμως που τον υπερασπίζεσαι με τόσο σθένος, δεν βλέπω να απαντάς εάν ισχύει όλα όσα του χρεώνουν είτε είναι εσωκομματικοί αντίπαλοι είτε όχι. Και εγώ αν ήμουν συνυποψήφιός του στο ψηφοδέλτιο θα αντιδρούσα αν καταλάβαινα ότι τα χρήματα τα οποία ξοδεύει για προεκλογικό αγώνα προέρχονται από έμμισθη θέση την οποία πήρε με δόλιο τρόπο ως αντάλλαγμα όπως αναφέρουν τα blog. Τι λες και εσύ, δεν θα ήταν σωστό να ξεκαθαρίσει ένα τέτοιο θέμα;

      Διαγραφή
    2. Πολύ αλαζονεία ρε φίλε...ποιος είναι ο ένας ,ποιος είναι ο άλλος,σιγά μην ασχοληθεί...σιγά μη τους δώσει αξία ....
      HELLOOOOO....
      Το καταλάβατε οτι κατηγορείστε δημόσια;Το καταλάβατε πως είναι αλαζονικό και ενοχικό να λες δεν απαντάω;
      Δηλαδή ποιος είναι που δε θα απαντήσει;Είστε φοβεροί.Αφού γράφετε απο τώρα στα τέτοια σας τον κόσμο,αύριο αν εκλεγείτε τι θα κάνετε δηλαδή;;

      Διαγραφή
  22. ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ-ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΜΩΡΕΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ-ΑΥΘΑΔΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ-ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ Ανώνυμο Apr 9, 2012 12:05 PM
    Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ , ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δηλαδή σύμφωνα με εσένα είναι εντελώς τυχαία γεγονότα όλα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα που επικαλούνται τα άλλα blog. Και άντε καλά ως πρόεδρος Ο.Α. να κάνει μία δωρεά στην ΕΠΟ. Θεσμικά το δέχομαι. Αλλά πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος να πιστέψει ότι είναι τυχαίο το ότι η ΕΠΟ αμέσως μετά τον διόρισε επικεφαλή σε μία τόσο σημαντική θέση; Όχι εγώ πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι σχέση έχει ο τιτάνιος αγώνας του Σαμαρά με τη συγκεκριμένη υπόθεση ρε φίλε; Εάν πράγματι αληθεύει το γεγονός, είναι σαφές ότι πρόκειται για μέγιστο ζήτημα τουλάχιστον ηθικής τάξης. Εάν πάλι όχι, ο ίδιος οφείλει να το αποδείξει. Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις ότι δήθεν χτυπούν το Σαμαρά με την υπόθεση αυτή δεν πείθουν κανένα. Άλλωστε γιατί να πληρώσει ο Σαμαράς τη βρομοδουλειά κάποιου ( εάν επαναλαμβάνω ισχύει η καταγγελία ), έστω κι αν αυτός ο κάποιος παρουσιάζεται ως κολλητός του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πραγματικά είστε απίθανοι όλοι σας. Οι μεν και οι δε . Ο απόλυτος εξεφτελισμός , μαλώνουν οι κομματικοί στρατοί..!! Μάλλον ζείτε σε άλλη χώρα ή εθελοτυφλείτε..Ξυπνάτε πρόβατα..τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει και αν νομίζετε ότι θα βολευτείτε όλοι σας είστε γελασμένοι.. Άλλωστε γιαυτό τους στηρίζεται , δεν είστε όλοι σας τίποτα παραπάνω από τον εφιάλτη που πρόδωσε τους Σπαρτιάτες. Λοιπόν για να δούμε τα αγαπητά μας κόμματα τι προίκα κουβαλούν.
    Τα μέτρα που έρχονται το καλοκαίρι, τα ξέρουν όλοι οι Έλληνες ; Μπορεί να ξέχασα κάποια,
    αλλά τέτοιος Αρμαγεδώνας δεν θα έχει ξανασυμβεί, χειρότερος από τα μέχρι τώρα μέτρα.
    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ )
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους και χαράτσια, ειδικα στη Χαλκιδική,
    που έχουν ανεβει οι τιμές )
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων
    8)αύξηση τεκμηρίων , άρα διπλασιασμός φόρων και μηδενισμός επιστροφής φόρων
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο
    11) βενζίνη στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον.

    Για να δούμε ποιοι συμπολίτες μας θα ψηφίσουν ΒενιζελοΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, ΛΑΟΣ και ΔΗΣΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. λογια.λογια.λογια καμια διαψευση για να πεισθουν οι ιθαγενεις παιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όποιος θέλει να κρύψει τις βρωμιές του ,επικαλείται συνομωσία σε βάρος του.Το χουμε ξαναδεί το έργο.Ο νέος πολιτικός δεν εχει να φοβηθεί τίποτα αν είναι καθαρός.Αν θέλει να διαφέρει δηλαδή.Βλέπω πως οι ώρες κυλλάνε αλλά ο Σταμενίτης δεν διαψεύδει.Η αλαζονεία του τύπου "δεν ασχολούμαι με φληλανθήματα και χαλκευμένες ειδήσεις" είναι παραδοχή ενοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Poli xenixti pano apo ta laptop toy stameniti vlepo simera....ore glentia.ola sti fora gia tis dithen sotires kai katharoys.ola sti fora giati mas ta prixane me to messia tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ
    ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΟΝΥΣΗ
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
    ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΤΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα δεν είναι αν απαντήσει.Το θέμα είναι μάλλον πως δεν ξέρει τι να απαντήσει.Και ρε φίλε δεν είναι όλοι σκουλήκια(εσωκομματικά φαντάζομαι) Απλά ο δικός σου πια έχει γίνει ΡΟΜΠΑ όχι μόνο στην Πέλλα αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. Είναι σκουλήκια οι νεοδημοκράτες του Νομού Πέλλας, που θέλουν να μάθουν την αλήθεια; Δηλαδή είναι καλοί μόνο για να μας ψηφίζουν και κατά τα λοιπά τους έχουμε στο σκοτάδι; και τελικά τα πράγματα είναι απλά: το να κάνει μια δωρεά, μπορεί να μην είναι και τόσο κακό (αν και σίγουρα δεν ήταν χωράφι του παππού του αλλά περιουσία του ελληνικού Λαού). Το να διοριστεί όμως λίγο μετά σε θέση αυτού που δέχθηκε τη δωρεά είναι θέμα. Τι πάει να πει σκουλήκια, δεινόσαυροι και όλα τα ωραία που γράφετε; Μπαίνεις στην πολιτική, εκτίθεσαι στο δημόσιο διάλογο, έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Εξάλλου, οι κατηγορίες είναι συγκεκριμένες και καθαρές, δεν υπάρχει "κατασκευή" κατηγοριών.
      Είναι πάντως λυπηρό, έχετε χωρίσει τους νεοδημοκράτες του νομού σε δικούς μας και σε σκουλήκια, εύγε και εις ανώτερα.

      Διαγραφή
  31. Stamenitakooooooo ;ela ligo apo to gipedo tis Aravissou na to elekseis os eidikos tis epo....exei kati tripes to gazon re si.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. GIATI EGINE ROMPA ??
    TIN DOULEIA TOU EKANE MIA KAI EINAI POLIT MIXANIKOS KAI STA OLYMPIAKA AKINITA EKANE ARISTI DOULEIA OSO ITAN KAI SE ENA PANEPISTIMIO PARAXORISE KTIRIO, KAI AYTO SKANDALO EINAI ??? APLA KAPOIOI EXOUN XASEI TON YPNO TOUS KAI VLEPOUN EFIALTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ρε φίλε ή φίλη είναι φυσιολογικό για σένα να δωρίζεις ένα ακίνητο από την θέση την οποία σε διόρισε το κράτος και μετά αυτός ο οποίος επωφελήθηκε από αυτή την δωρεά να σε διορίζει υπεύθυνο σε καίρια και σαφώς αδρά αμοιβόμενη θέση; Εσένα τώρα αυτό εδώ σου φαντάζει τόοοοοοσο ηθικό που δεν σε προκαλεί καμία απολύτως απορία; Είσαι τοσο βαθιά νυχτωμένος ή απλά έχεις κάποιο όφελος με το να εθελοτυφλής μπροστά σε μία τέτοια περίπτωση;

      Διαγραφή
    2. KANENA AKINHTO ΔΕΝ ΔΩΡΙΣΤΗΚΕ. ΘΕΜΙΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ. Δ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ- ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

      Διαγραφή
  33. ΟΙ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩΤΑΙ ΣΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "Τα νέα γραφεία της Ομοσπονδίας βρίσκονται στο πάρκο Γουδή και παραχωρήθηκαν στην ΕΠΟ από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά και τον Πρόεδρο των Ολυμπιακών Ακινήτων κ. Διονύση Σταμενίτη."
    AYTO ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟ 2009
    ΤΟ 2011 Ως ΠΟΛΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ.
    ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ?
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποία κατάντια.Κρύβει την πολιτική του ένδοια πίσω απο τον Αντώνη.Αλήθεια ο πρόεδρος ξέρει πως αμέσως μετά ο Σταμενίτης έπιασε δουλειά στην ΕΠΟ;Μήπως γι αυτό το απέκρυψε από το βιογραφικό του;

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ. Δ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ. ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙ; ΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΕΔΩΣΕ; ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ ΕΚΑΝΕ;ΠΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΚΠΟΝΗΣΕ; ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ;ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΛΑΒΕ;
      ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ? ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΤΩΜΕΝΟΙ.

      Διαγραφή
  35. KAI ΑΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ????????
    http://www.kallitheaonline.gr/X.php?subaction=showfull&id=1239389465&archive=&start_from=&ucat=76&

    10/04/2009 - ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ - ΑΝ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ BLOGS ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ(της μικρης εξερευνήτριας) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι, δεν θα ήταν σκάνδαλο εάν έκανε μπάνιο στη θάλασσα. Θα ήταν όμως εάν έμπαινε σε καμιά επιτροπή στο Δήμο Καλλιθέας.

      Διαγραφή
    2. Είσαι λίγο ανόητος ή μου φαίνεται;Σκάνδαλο δεν είναι πως χάρισαν μια μαρίνα.Σκάνδαλο θα ταν αν αμέσως μετά κάποιος απο αυτούς διορίζονταν εκεί λιμενοφύλακας.Αυτό έγινε στην περίπτωση του βολεψάκια Σταμενίτη.Ρόμπα κυριολεκτικά!

      Διαγραφή
    3. Mia pou esy eisai polu Anoitos kai den mou fainete...
      Den einai Skandalo pou telika den ekane mpanio sta gargara nera tis marinas Tzitzifion ?????
      Dyo xronia prin egine i paraxorisi kai sto panepistimio, an ekane metaptyxiako ekei tha itan skandalo .? Dosane kai to Badminton os xoro synavliwn, an epaize kithara se sygkrothma o Stamenitis kai edine synavlia ekei tha itan fysika kai ayto Skandalo ,,,!,,, KOMPLEXARES. !!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΩΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.

      Διαγραφή
    5. Αρχίσανε τα νόμιμα και τα ηθικά.....Κάτι μου θυμίζει αυτό,περί νόμιμων και ηθικών.

      Διαγραφή
    6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩ.Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;;;ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή
  36. Μας έχει κάνει ρεζίλι ο ομορφάντρας
    δείτε
    http://www.avantipopolo.gr/2012/04/blog-post_9168.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρεζιλι γίνεστε εσείς με την προσπάθεια να δημιουργήσετε σκάνδαλο από το πουθενά και το μόνο που πετυχαίνετε είναι να του κάνετε δωρεάν διαφήμηση!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το παιχνίδι των απλών ερωτήσεων:
    Ως προεδρος ολυμπιακων ακινήτων δωρισε ακίνητο στην ΕΠΟ; ... ΝΑΙ
    Αργοτερα οταν αποχωρησε απο τα Ο.Α ,μισθοδοτείται,πληρώνεται,έχει σχεση εργασίας απο την ΕΠΟ;.....ΝΑΙ το παραδεχεται και ο ίδιος.
    Είχε άλλους μηχανικούς στην Ελλάδα που θα μπορούσαν να κάνουν τούτη τη δουλειά;....ΝΑΙ
    Επέλεξαν τον Διονυσάκο;...ΝΑΙ
    Μας θεωρείται όλους ανόητους;...ΝΑΙ
    Ε τότε ρε καλόπαιδα σκασμός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΙΣΤΙΚΟΣ: ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ, Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΑΡΑ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ!
      Η ΛΕΞΗ ΣΚΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΕΣΥ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΦΤΗΝΟΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ.

      Διαγραφή
  39. Ο πανικός των συνεργατων τουυ Διονύση είναι κάτι παραπάνω απο έκδηλος και εμφανής.Κρίμα ρε γαμώτο εγώ ήθελα σαφείς απαντήσεις και όχι παρωχημένες πολιτικές ατάκες και μεγαλοστομίες.Το μήνυμα που δίνει είναι εσφαλμένο.Παραδέχεται πως εκμεταλεύτηκε τη θέση του για να πάρει δουλειές απο την ΕΠΟ.Το κακό έγινε.Πάει.Ήδη οι ανθυποψήφιοι του σ'όλη την Πέλλα το χουν κάνει βούκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟ(ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ?) ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  40. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΗ !,,,
    Ας τους να γραφουν οτι και οσο θελουν.
    Η Αλμωπια θα σε βγαλει Βουλευτη και οι εφιαλτες θα μεινουν αλλη μια φορα μπουκαλα.
    Καλα εκανες και συνεργαστηκες με την ΕΠΟ, δικαωμα σου ειναι.
    Ποιος ειναι αυτος που δεν θα ηθελε να εργαστει ?
    Ας μας πουνε τα ζομπι βουλευτες που ειχαμε τοσα χρονια που δουλεψαν.
    Το να σε κατακρινουν γιατι δουλεψες ειναι πρωτοφανες στα χρονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Σταμενιτης πρόλαβε και επέβαλλε "σιωπή" σ'όλα τα blogs του Νομού!Ούτε τα νεοδημοκρατικά ούτε τα πασοκικά ,δεν γράφουν λέξη σήμερα.Να φανταστείτε έστειλα ένα μήνυμα στο Γουτουχίδη και αυτό κόπηκε.Μιλάμε για ξεπουλημένη ομερτά.Πόσα πήρατε ρε για τη σιωπή σας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. etsi etsi pesta megale me ton koloytoumpa dithen dexio.1000 like.

      Διαγραφή
  42. Εσεις ολοι οι παραπανω δηλαδη αν ησασταν σε διευθυντικη θεση στην ΕΠΟ και σας ειχαν παραχωρησει νομιμα ενα Ολυμπιακο ακινητο, οταν χρειαζοσασταν πολιτικο μηχανικο θα ψαχνατε στην αετομηλίτσα? δε θα μιλουσατε απευθειας με το γραφειο που ηδη ξέρατε? Ξερετε ποσα ακινητα παραχωρήθηκαν? και ποσα εργα ανατεθηκαν μετά?
    Πραγματικα απορω με το πολυ χαμηλο επιπεδο στο νομό! πιάσατε πάτο το καταλάβατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αετομηλίτσα Πέλλας10 Απριλίου 2012 στις 4:55 μ.μ.

      Κυνική ομολογία...πήραμε τον κολλητό μας,αυτόν που μας έκανε τη δουλειά!Καλά κάνατε ρε παιδιά.Μόνο μια παράκληση.Μη μας τα πρήζετε με τα περι νέων ανθρώπων,περί αξιοκρατίας και ανοιχτών διαγωνισμών,περί νέων ηθών κτλ.Σας έχουμε χεσμένους εδώ στην Αετομηλίτσα!Και σας και τους κολλητούς σας.

      Διαγραφή
  43. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δωστε πράμα στο λαό για όλους.'Οχι μόνο τις βρωμιές του Σταμενίτη και μετά όλα καλά.Για όλους για όλους!!

      Διαγραφή
  44. Όλα τα κομματοσκυλα τύπου Στακενιτη είναι κρατικοδίαιτοι.Μια ζωή στο απο πίσω,σε στημένα εκλογικά σώματα,εσωκομματικές εκλογές για το βιογραφικό,παρασκήνιο για τον ποιον θα φάμε και ποιον θα αναδείξουμε.Καμια μπίζνα στην Επο ,κανένα διοικητικό συμβούλιο κρατικού οργανισμού,κανένα ΟΠΑΠ,καμιά μιζούλα και τέτοια.Τώρα ανακάλυψαν το λαό.Και μη φανταστείτε πως πηγαίνουν σε κανένα αναποφάσιστο.Όχι.Στο κομματικό ακροατήριο.Στις τηλεφωνικές λίστες που έχουν απο τα κόμματα,στους δημοτικούς συμβούλους που τους ταζουν κανένα κόκκαλο,σε δήθεν παράγοντες τοπικών επιτροπών.
    Στηνουν και καμιά συνεντευξη στο τοπικό κανάλι με ευκολες ερωτήσεις απο χαζοχαρούμενους δημοσιογράφους-κουμπάρους και όλα καλά.
    Που να βγουν ανοιχτά στο καφενείο;Που να αντέξουν τη δημόσια κριτική του κόσμου;Πού να βγούν σε κανένα αρχιδάτο δημοσιογράφο με πραγματικές σκληρές ερωτήσεις;
    Αυτοί ειναι οι νεοπολιτευτές του κωλοσυστήματός μας.Αυτοί οι αλεξιπτωτιστές , οι διαδρομιστές του παρασκηνίου,οι καμαριέρες αρχηγων και υπουργών.
    Και τρέχετε εσείς τα ζώα οι χειροκροτητές να αγγίξετε το όνειρο...να φανείτε στο μεγάλο ηγέτη....να πάρετε λίγο απο την αίγλη.
    Καλά να πάθετε όταν σε λίγο καιρό θα χτυπάτε το κεφάλι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους να ακούσουμε και κάτι σοβαρό και ταυτόχρονα αληθινό.Ναι σε όλα.

      Διαγραφή
  45. Μηνά σε αυτούς που διαφήμιζες σήμερα τις συκοφαντίες σε βάρος του Διονύση και τους καλουσες να δουν το Πελλαδωθε,να ξέρεις πως καταλαβαν πολλα για το ρολο σου στην υποθεση.Προσεξε που τυπωνεις και τα φειβολαν σου....Και μη λυσσας τοσο που δε σε βαλανε στο ψηφοδελτιο θα παθεις και τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ξέρει αυτός ποιος είμαι10 Απριλίου 2012 στις 7:25 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι εγινε ρε παιδιά δεν ειδα καμια διαψεφση.Τελικά αλήθηα ειναι;Ειναι σε ολα τα μπλογκ της Ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιώργος Γιαννιτσά10 Απριλίου 2012 στις 10:51 μ.μ.

    Διονύση από τότε που πάτησες το πόδι σου στην Πέλλα αναστάτωσες ολόκληρη την Νέα Δημοκρατία. Είσαι εσύ ο πολιτικός που θα σώσει τον τόπο μας; Μεθοδεύεις εκλογές σε όλα τα γραφεία του νομού, η γυναίκα σου έμισθη στο κόμμα, τώρα μαθαίνουμε αυτό. Από όπου και αν σε πιάσει κανείς λερώνεται. Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιωργο σκουπισου γιατι λερωθηκε το καλσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Υπάρχει λέει ένα πόρισμα ορκωτών λογιστών στα Ολυμπιακά Ακίνητα και είναι πολύ ενοχλητικό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εδω και αρκετη ωρα διαβασα ολα τα σχολια.δηλαδη αυτος ο σταμενιτησ λεει πως νομιμα δουλευει στην ΕΠΟ.κανω ακομη το σταυρο μου.μας περναει για κρετινους.απιστευτο το παραδεχεται κανονικα.οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο.τι ανθρωποι χωρις τσιπα ειναι αυτοι οι πολιτικοι δεν καταλαβαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αντε ρε Σταμενιτη τραβα στην Αθηνα και ασε μας ησυχους εδω στην Πελλα. Δεν βλεπεις οτι η Ν.Δ εξαιτιας σου θα παθει στον νομο, οτι δεν επαθε το 1981 ??? Αν σε αγαπαει το αφεντικο σου που μαζι πουλησατε την Ν.Δ, ας σε βαλει σε καμμια θεσουλα οπως κανει παντα,για να οικονομησεις και κανα ευρουλακι μιας και τα εχεις τοσο αναγκη!!!ΚΑΗΜΕΝΗ Ν.Δ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Λάβαμε επιστολές διαμαρτυρίας από την κ.Φουντουκίδου Πόπη και τον κ Γρηγοριάδη Μηνά.
    Συμβουλευόμενοι το νομικό μας αποσύρουμε μόνο τα σχόλια που αναφέρονται με το ΕΠΩΝΥΜΟ και την επαγγελματική ιδιότητα. Διευκρινίζουμε πως οι δύο παραπάνω, είναι τα μοναδικά από τα δεκάδες πολιτικά και μη πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στα σχόλια του "Πέλλα Δώθε", που έχουν προβεί σε τέτοια ενέργεια.
    Τα σχόλια που θεωρήθηκαν ως προσβλητικά απηχούν μόνο στις απόψεις των αναγνωστών μας. Αλίμονο άλλωστε πως είναι δυνατόν το σύνολο των απόψεων που δημοσιεύονται, να μας εύρισκε σύμφωνους όταν αυτές με τον τρόπο που διατυπώνονται είναι διαμετρικά αντίθετες. Αν λοιπόν τις ασπαζόμασταν θα έπρεπε να είχαμε συνείδηση λάστιχο. Και συνείδηση λάστιχο σε αυτό τον τόπο, έχουν αποδεδειγμένα μόνο οι πολιτικοί και οι εν δυνάμει πολιτικοί.
    Προσπερνάμε τις σε βάρος μας απειλές όπως αυτές διατυπώθηκαν κυρίως από τον δεύτερο αποστολέα και συνεχίζουμε ως ένα ελεύθερο βήμα ιδεών και απόψεων. Ταυτόχρονα να γνωρίζουν όλοι ότι θα παραμείνουμε το μαχητικό, και πραγματικά ανεξάρτητο blog ενημέρωσης. Το ίδιο ζητάμε να κάνετε και εσείς οι αναγνώστες μας που τόσο καιρό εκφράζεστε μέσα από το μπλογκ μας.

    Εκ των διαχειριστών του Πέλλα Δώθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μη μασατε ρε.........Τώρα θα γράφουμε με τα μικρά τους ονόματα!!Εχει γεμίσει ο τόπος νούμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. αυτός στην ΕΠΟ και στα κόλπα και συ θύμα οννεδίτη ,άνεργε με δυο πτυχία συνέχισε να χειροκροτάς.ρε ντροπή τους.είναι ξεδιαντροπιά.μου το λεγαν και δε το πιστευα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Βρε Μηνάκο...δε πείθεις κανένα.Οι τελευταίοι δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ πρωτοι.ξέρεις εσύ τι θα πει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. kala kanei re komplexike !!!
    siga min apologithei se 2 atoma pou grafoun oli mera sxolia
    giati tosoi eiste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δύο γράφουν, χιλιάδες διαβάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τι έγινε ακόμη να διαψεύσει ο κανακάρης;Πάντως ρε παιδιά ο άνθρωπος υπόσχεται μέχρι και δουλειές σε ψηφοφόρους.Είναι απίστευτος μαυρογιαλούρος νέας κοπής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΚΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΝΕΟΣ?? ΩΡΑΙΟΣ?? ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ?? ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ?? ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ?? ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ?? ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ?? ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ??????????? ΚΟΥΙΖ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή