Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ακαδημία Μπάσκετ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά στη Νάουσα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 στη Νάουσα το Τουρνουά φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσε η Ακαδημία του συλλόγου «ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Ακαδημία του συλλόγου «ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ» Νάουσας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς έλαβαν μέρος 70 αθλητές γεννημένοι τα έτη 1999 έως και 2004, δίνοντας μια σειρά από τέσσερα (4) παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας...



Σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και ζεστό αθλητικό περιβάλλον οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών αλλά και οι αθλητές της Ακαδημίας της Νάουσας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τα παιχνίδια που έγιναν.

Δηλώσεις
Σε δηλώσεις τους, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών, μεταξύ άλλων, δήλωσαν:

Γιάννης Κασιμίδης (Ακαδημία Μπάσκετ Γιαννιτσών): «Η ακαδημία μας, συνεχίζοντας τον ετήσιο προγραμματισμό της, έδωσε σειρά αγώνων στην γειτονική και φιλόξενη πόλη της Νάουσας. Πρόκειται για μια από τις πόλεις με την οποία έχουμε αναπτύξει μια άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και κάθε χρόνο ανταλλάσσουμε εμπειρίες μέσα από την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών. Σ΄ αυτά τα φιλικά παιχνίδια -και ειδικότερα σε αυτές τις ηλικίες- δεν μετράει η νίκη αλλά η χαρά της συμμετοχής. Σκοπός μας λοιπόν είναι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία να παίξουν για να γνωρίσουν καλύτερα και φυσικά να αγαπήσουν το άθλημα του μπάσκετ.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια και θερμά τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του «Ζαφειράκη Νάουσας» κ. Θανάση Πουρλίδα για την φιλοξενία αλλά κυρίως για την συνεργασία που έχουν αναπτύξει οι δύο σύλλογοι όλα αυτά τα χρόνια».

Πουρλίδας Θανάσης (Ακαδημία Μπάσκετ Νάουσας): «Ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου τα παιδιά της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών και προσωπικά τον υπεύθυνό της κ. Γιάννη Κασιμίδη για την ευκαιρία που μας δίνουν να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να νοιώσουν τα παιδιά το αίσθημα της χαράς της συμμετοχής. Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό στην σημερινή εποχή τα παιδιά αλλά και οι γονείς να αντιληφθούν εγκαίρως ότι η οργανωμένη άθληση και το ομαδικό παιχνίδι δίνουν την ευκαιρία στο παιδί να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να υιοθετήσει υγιεινά πρότυπα διαβίωσης».

Φωτογραφίες από στιγμιότυπα του τουρνουά μπορείτε να δείτε στην  ιστοσελίδα της ακαδημίας μας www.megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου