Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς Παπανδρέου η έναρξη του 9ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ



Δεν θα παραβρεθεί στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Κορυφής του Διεθνούς Οργανισμού Νέων Ηγετών σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις (2013 YPO Global leadership summit), που πραγματοποιείται φέτος στην Κωνσταντινούπολη.
Ο κ. Παπανδρέου είχε δηλώσει ότι θα ήταν παρών στην έναρξη του Συνεδρίου, που είχε προσδιοριστεί για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, ωστόσο η μεταφορά της έναρξης την Παρασκευή 1η Μαρτίου, για οικονομικούς λόγους, τον αναγκάζει να απόσχει...

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Γ.Παπανδρέου, θα συμμετάσχει σε ειδική εκδήλωση με τον πρώην Καγκελάριο της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ και τον πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Τόνι Μπλερ. Στη Διάσκεψη συμμετέχουν περισσότερα από 2.500 ανώτερα στελέχη Οργανισμών και Επιχειρήσεων από 100 χώρες του κόσμου.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην τηλεφωνική τους συνομιλία αντάλλαξαν επίσης απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Πηγή:ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου