Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Οι Γιαννιτσώτες αντιδράσαμε.Όχι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας!



Στην κατάμεστη από εκατοντάδες συμπολίτες μας αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου,τα Γιαννιτσά , ο Δήμος Πέλλας στο σύνολό του, έστειλαν έναν ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Βροντοφώναξαν και απαίτησαν με την παρουσία τους την ακύρωση της άθλιας απόφασης του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας. Απλοί πολίτες, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών ,εκπρόσωποι φορέων και του Δήμου Πέλλας ζήτησαν να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και να προχωρήσει άμεσα η αναβάθμιση του Νοσοκομείου σε Περιφερειακό. Στις τοποθετήσεις τους ,παρά τις λιγοστές παραφωνίες από ορισμένους αδιόρθωτους, όλοι οι
ομιλητές κάλεσαν την ηγεσία του Υπουργείου να επανορθώσει άμεσα τις εσφαλμένες εκθέσεις και αναφορές που στηρίζονταν σε φαλκευμένα στοιχεία.Με σοβαρότητα εξέθεσαν όλα τα στοιχεία που συνηγορούν στην αδικία και ο καθένας από την πλευρά του καταδίκασε τις άστοχες ενέργειες ορισμένων.Η απουσία των τεσσάρων κυβερνητικών βουλευτών καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας δεν πέρασε απαρατήρητη από κανένα και σχολιάστηκε δυσμενώς από ομιλητές και παρευρισκόμενους.Πολλά από τα παραλειπόμενα σε άλλη ανάρτηση.
ΚαΠέλλα Ξυστίνα.

10 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω ολος αυτος ο κοσμος ειναι ευχαριστημενος απο την εως τωρα λειτουργια του. Δεν ηξερα οτι ηταν τοσοι πολλοι στο παρτυ των μιζων φαρμακων αλλα και πολιτικων χαληναριων και κομματοκρατο.....ακες... Ασ ερθει το Διαβαλκανικο μπας και θεραπευτη κανεις αλλα και να δωσει ενα τελος στο παρτυ τους. Αχρηστοι.... Ανικανοι.... Παρτακιδες.... Μεγαλολαμογια.....Ουστ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σε πιάνω Ανώνυμε. Προς όλους όμως τώρα. Ακόμα τίποτα δεν κάναμε. Με μια ομιλία στο πνευματικό κέντρο δεν κερδίζεται τίποτα. Τώρα ξεκινάμε και αργήσαμε κιόλας. Μάζεμα υπογραφών, κλείσιμο δρόμων, συνεντεύξεις τύπου, ψηφίσματα απο φορείς. Να ανοίξει το θέμα και να μην μείνει μέσα στην πόλη. Το νοσοκομείο εξυπηρετεί τον τριπλάσιο κόσμο απο αυτό της Έδεσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με κατι τετοιους σαν τον "Ανώνυμος26 Φεβρουαρίου 2013 - 7:13 μ.μ." η πολη θα γινει ενα χωριο... οχι πως δεν ειναι αλλα τουλαχιστον ειχε τα βασικα... πλεον τα παιρνουν και αυτα με αποκορυφομα το νοσοκομειο που ειναι και θεμα υγειας στο κατω κατω... ΟΥΣΤ!!!
    Δυστιχως να πουμε και την αληθεια αργησαμε.. και σαν δημοτες αυτης της πολης δεν ειμαστε και οι πλεον ενεργοι... ο καθενας κοιταει τον πισινο του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπήρξαν και παρατράγουδα, όπως π.χ. η απαίσια συμπεριφορά της Περιφερειακής Συμβούλου κυρίας Ζωγράφου που θίχτηκε και παίρνοντας το μικρόφωνο χαρακτήρισε το συλλαλητήριο "σικέ". Τέτοιες στενές κομματικές συμπεριφορές μας πάνε πολύ πίσω και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη που βαρέθηκε (για να μην πω σιχάθηκε) μικροκομματικές σκοπιμότητες. Να την χαίρεται ο Αντιπεριφερειάρχης της και οι ψηφοφόροι της (που αμφιβάλλω να ξανακάνουν το λάθος...)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυρια εχει καβαλησει καλαμι εδω και χρονια.Το φαγε το κράξιμο και ησύχασε η φαντασμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα παραδεχθώ την Δημοτική Αρχή και τον κ. Στάμκο, αν απειλήσουν οτι αν απομακρυνθεί το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, θα παραιτηθεί όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας. Το θέμα είναι να γίνει, δηλαδή να βγει η απόφασις της συγχώνευσης και να αρχίζουν να υποβάλλουν παραιτήσεις Δἠμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι, δοιηκούντες. Αυτό θα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα στην κυβέρνηση και το Υπουργείο. Αλλά δε ξέρω πόσο διατεθιμένη είναι η παρούσα διοίκηση να το πράξει αυτό. Στο παρελθόν είχαμε τέτοια διοίκηση (δεν εννοώ την του κ. Παπανικολάου) Δε ξέρω κατα πόσο αγαπούν τα Γιαννιτσά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.... ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΠΛΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΘΡΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ.ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ... ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ... ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ. ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΙΝΑΕΙ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ... ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ, ΤΗ ΔΕΗ ,ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ.ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΝΤΡΟΠΗ!ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΧΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ. ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ. ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑ.ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ! Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΔΟΞΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΛΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΓΑ ΕΓΩ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ,ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ(ΚΑΡΚΙΝΟΣ)!ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ Κ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ,ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΑΙΜΑΤΙΚΡΙΤΗ!ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ,ΟΠΩΣ Κ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ,ΑΚΟΜΑ Κ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ!ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ,ΑΝ ΔΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ Κ ΑΥΤΟ?ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ?ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΠΟΝΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΣΟΥ! ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΣΤΟΜ ΙΔΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 1 ΕΤΟΥς. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ 62 ΧΡΟΝΩΝ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ. ΜΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΔΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΩΜΑ ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ...ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ. ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!

      Διαγραφή