Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

«Αυτοκτόνησε» στις καθυστερήσεις ο ΑΡΗΣ 1-1 με τον Εργοτέλη και συνεχίζει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα


Όλα έδειχναν ότι ο Αρης θα κάνει σεφτέ, όμως ο Μπούντιμιρ είχε άλλη γνώμη...
Ο στράικερ του Εργοτέλη κι ενώ οι Κρητικοί έπαιζαν με 10 παίκτες από το 81', λόγω αποβολής του Βίσιο, ισοφάρισε στο 90+3' (1-1) με κεφαλιά εντελώς μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής!
Ο Τσιώλης προσπάθησε να το αποφύγει, ρίχνοντας στο ματς τον Λαζαρίδη για να ισχυροποιήσει τα μετόπισθεν όμως ο Αρης έφαγε γκολ από την καρδιά της άμυνάς του!
Πρώτο γκολ λοιπόν για τον Αρη, πρώτο γκολ του Σανκαρέ με τα «κίτρινα» στο ντεμπούτο του όμως η ομάδα του Τσιώλη που έκανε τις αλχημείες του και ξεκίνησε με σέντερ φορ τον Καζναφέρη, δεν κατάφερε να νικήσει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο...

...αν κι έπαιζε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο δεκάλεπτο!
Χρειάστηκε να φτάσει λοιπόν να περάσει κι ο μισός Οκτώβρης για να βρει ο Αρης δίχτυα, ωστόσο, νίκη δεν πανηγύρισε...
Ο Καραγεωργίου παρέταξε τον Εργοτέλη με 4-3-3. Ο Πίρσον έπαιξε κάτω από τα δοκάρια, Χίμπλινγκερ και Γιοβάνοβιτς στόπερ, ο Σασιασβίλι δεξιά, ο Βίσιο αριστερά, τριάδα στο κέντρο οι Τζούνιορ, Σαρρής και Φραγκουλάκης, τριάδα της επίθεσης οι Κουτσιανικούλης (δεξιά), Ρομάνο (αριστερά) και Μπουντιμίρ (στην κορυφή).
Ο Τσιώλης παρέταξε ένα... ανορθόδοξο σχήμα με τον Καζναφέρη να ξεκινάει σέντερ φορ και μετά το 20λεπτο να περνάει μπροστά ο Φατί! Κατά τα άλλα το σύστημα και τα πρόσωπα ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενα. Ο Βελλίδης ήταν στο τέρμα, στόπερ οι Σανκαρέ, Ντίκο, δεξιά ο Παπαστεριανός, αριστερά ο Μίσελ, Πρίττας, Φατί αμυντικά χαφ, τριάδα μπροστά τους οι Ακόστα, Ούμπιντες και Καπετάνος κι ο Καζναφέρης σέντερ φορ.
Το ματς ως το ημίωρο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, ωστόσο, από το 35' είχαμε κάποιες φάσεις, με το γκολ να έρχεται τελικά για τον Αρη στο 45+1' με τον Σανκαρέ να είναι πιθανότατα εκτεθειμένος.
Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ανέβασε την απόδοσή του, ο Αρης έδωσε χώρο κι έψαχνε την κόντρα, όμως ιδιαίτερα αξιόλογες φάσεις δεν είχαμε μέχρι το 65', αλλά το ματς είχε ρυθμό. Από τα μισά του ημιχρόνου και μετά οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο κι έβγαλαν δυο τρεις καλές φάσεις, ωστόσο, ο Βελλίδης ήταν εξαιρετικός.
Τελικά ο Καραγεωργίου που γέμισε την περιοχή του Αρη και με τον Κατσικοκέρη (σ.σ.: μπήκε στο 73') δικαιώθηκε, καθώς ο Λεάλ σέρβιρε κι ο Μπούντιμιρ σκόραρε στο 90+3' την ώρα που η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες.
ΣΚΟΡΕΡ: 90+3' Μπούντιμιρ - 45+1' Σανκαρέ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19' Σασιασβίλι, 27' Βίσιο – 61' Παπαστεργιανός, 74' Γιάκομπ, 85' Νέτο, 90' Καπετάνος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 81' Βίσιο (2η κίτρινη)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Ντιέγκο, Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής (54' Λεάλ), Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης (73' Κατσικοκέρης), Κουτσιανικούλης (54' Μπέτο).
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Ντίκο, Παπαστεριανός, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί (90+2' Λαζαρίδης), Καπετάνος, Ούμπιντες, Ακόστα (52' Γιάκομπ), Καζναφέρης (59' Νέτο), Πρίττας.


Πηγή  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου