Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η Ρωσία αντίπαλος της Εθνικής στις 11 Νοεμβρίου


Φώτο από προηγούμενη αναμέτρηση
Το πρώτο γερό τεστ για την Εθνική ομάδα, εν όψει της συμμετοχής της στο Euro 2012, οριστικοποιήθηκε και θα είναι απέναντι στη Ρωσία. Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου η «γαλανόλευκη» θα υποδεχθεί, μάλλον στο «Γ. Καραϊσκάκης», την ομάδα του Ολλανδού προπονητή Ντικ Αντβοκάατ. Οι παράγοντες της ΕΠΟ πρότειναν στους ιθύνοντες της ρωσικής ομοσπονδίας να διεξαχθεί το φιλικό ματς σε επαρχιακή πόλη, ωστόσο...

...δεν αποδέχθηκαν αυτό το αίτημα. Θυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε τη Ρωσία στα δύο προηγούμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, στην Πορτογαλία και την Αυστρία, και ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια. Οσον αφορά το δεύτερο ματς προετοιμασίας, για τις 15/11, αναζητείται ο αντίπαλος, διότι η Γαλλία που ήταν υποψήφια έχει ήδη κλείσει τα φιλικά της για τις δύο ημερομηνίες του Νοεμβρίου (θα παίξει με τις ΗΠΑ και το Βέλγιο). Το θέμα θα τελειώσει αμέσως, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια. Τον Φεβρουάριο η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, εκτός και αν οι δύο ομάδες κληρωθούν στον ίδιο όμιλο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Βέβαια, οι Τσέχοι θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουν την πρόκριση μέσω των μπαράζ, όπου θα αντιμετωπίσουν το Μαυροβούνιο.
* Ισόπαλη (0-0) με την Ελβετία αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα Παίδων στο τρίτο παιχνίδι της στον προκριματικό όμιλο του Euro U17 2012. Το συγκρότημα του Θοδωρή Παχατουρίδη συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης.

Πηγή  ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου