Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ: "Η λίστα του... μαρτυρίου"


Η τελευταία εβδομάδα είναι η χειρότερη από κάθε άλλη στο θέμα των τραυματισμών. Τη Δευτέρα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γιώργου Φωτάκη, την Τρίτη ήρθαν τα μαντάτα για τον Πάμπλο Γκαρσία και χθες για τον Σταύρο Τσουκαλά. Χειρότερα δεν γινόταν.
Ο Γιώργος Φωτάκης έχει ξαναβρεθεί στη λίστα των τραυματιών φέτος, ενώ οι Γκαρσία και Τσουκαλάς είναι τανέα πρόσωπα, καθώς μέχρι τώρα δεν είχαν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Από τη λίστα του μαρτυρίου έχουν περάσει ούτε λίγο ούτε πολύ 16 παίκτες του ΠΑΟΚ.

Η λίστα των τραυματιών:..




Αλέξανδρος Αποστολόπουλος και Κώστας Σταφυλίδης: Θλάση στο ξεκίνημα της σεζόν μετά το τέλος της προετοιμασίας.
Μπρούνο Τσιρίλο: Θλάση στους κοιλιακούς στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ο οποίος τρεις μέρες μετά χτύπησε στο γόνατο. Εμεινε εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.
Πάμπλο Κοντρέρας: Κάκωση του συνδέσμου κνήμης - περόνης στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν στο Καζάν. Εχει ήδη απουσιάσει από τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΟΦΗ, θα απουσιάσει στον αυριανό αγώνα με τη Σάμροκ.
Σωτήρης Μπαλάφας: Θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο. Απουσίασε από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, χάνει και τη Σάμροκ Ρόβερς.
Κοστίν Λάζαρ: Θλάση πρώτου βαθμού στο δεύτερο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα. Ακολούθως λόγω ενοχλήσεων έχασε τα παιχνίδια με Τότεναμ και Πανιώνιο.
Ντιέγκο Αρίας: Θλάση δευτέρου βαθμού στη λαγοκνημιαία ταινία στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν στο Καζάν. Απουσίασε από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Γιώργος Γεωργιάδης: Κάκωση στην ποδοκνημική στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, έχασε το παιχνίδι με την Τότεναμ.
Αντρές Βιεϊρίνια: Θλάση πρώτου βαθμού μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, δεν έχασε παιχνίδι λόγω διακοπής.
Βλάνταν Ιβιτς: Θλάση πρώτου βαθμού στο τελευταίο φιλικό του καλοκαιριού με την Ούπεν, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα. Θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα λίγο πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Καρπάτι, που τον άφησε εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του καλοκαιριού με την Ούπεν, με αποτέλεσμα να χάσει τα τρία πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Βαλερένγκα (2) και Καρπάτι.
Στέφανος Αθανασιάδης: Θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό μοιριαίο και δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Απουσίασε από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Θανάσης Παπάζογλου: Θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο μετά το παιχνίδι με τη Βαλερένγκα, έμεινε εκτός δράσης για ένα μήνα.

Πηγή  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου