Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Στάμκος."Πάμε δυνατά για μια μεγάλη νίκη, για μια νίκη με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία στο Δήμο Πέλλας!"ΦΩΤΟ



 Την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Πέλλα πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιου Γρηγόρης Στάμκος. Στην  κεντρική πλατεία της Πέλλας από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί πολλοί ψηφοφόροι, φίλοι και συνεργάτες προκειμένου να ακούσουν τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ 2020 για την επόμενη πενταετία. Με το σύνθημα ‘’Ελάτε κοντά μας! Ελάτε μαζί! Για ένα Δήμο σύγχρονο, για ένα δήμο που δουλεύει μέρα νύχτα για ν’ αναπτυχθεί και να πετύχει, ο Δήμαρχος παρουσίασε το
πρόγραμμα του για την επόμενη πενταετία το οποίο περιλαμβάνει κυρίως δράσεις για τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, την καθημερινότητα και τα έργα υποδομής. ‘’Μέσα σε σαράντα μήνες καταφέραμε να βάλουμε σε μια σειρά τα οικονομικά μας και να αντισταθούμε στην κρίση, καταφέραμε να φέρουμε την αξιοκρατία και την ποιότητα σε όλες τις συναλλαγές του Δήμου, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο! Κάναμε καλή δουλειά, οι δημότες το ξέρουν, το αναγνωρίζουν και θέλουν να συνεχίσουμε! Θα συνεχίσουμε! Με τη δύναμη σας, με την εμπιστοσύνη σας, με την ψήφο σας την Κυριακή που μας έρχεται! Στο παρελθόν, ο νοικοκυρεμένος δήμος ήταν απλησίαστος στόχος! Άλλες ήταν τότε οι προτεραιότητες! Οι δημόσιες σχέσεις, τα έργα βιτρίνας, τα χρέη που θα φορτωθούν οι επόμενοι! Έτσι ήταν το παρελθόν που εμφανίζεται και πάλι, με τα ίδια μυαλά, και διεκδικεί ξανά τη διοίκηση του Δήμου. Τελειώσαμε όμως μ’ αυτό το παρελθόν!   Αυτό το παρελθόν αφήνουμε οριστικά πίσω μας την ερχόμενη Κυριακή’’ σημείωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.
Η ομιλία ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας  που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης ΠΕΛΛΑ 2020.
Γραφείο Τύπου
ΠΕΛΛΑ 2020







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου