Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Πλημμύρισε από κόσμο ο Πεζόδρομος Γιαννιτσών στην ομιλία Στάμκου.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μια πρωτόγνωρη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών έκλεισε την προεκλογική περίοδο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.Μπροστά σε εκατοντάδες φίλους του ο Δήμαρχος Πέλλας έδωσε το μήνυμα της σιγουριάς και της  νίκης.Με μια ομιλία που ξεχώρισε για την ψυχραιμία και την ουσιαστική πολιτική προσέγγιση, ο κ.Στάμκος ανέλυσε όλες τις πτυχές του έργου του,υπογράμμισε τις προτεραιότητες της νέας θητείας και όρισε με σαφήνεια τους στόχους για την επόμενη δεκαετία.Ψύχραιμος,σοβαρός ,περιεκτικός ,και κυρίως ουσιαστικός
απέφυγε οποιαδήποτε προσωπική αιχμή για τους αντιπάλους του και μπροστά σε ένα πρωτοφανές σε όγκο και αριθμό ακροατήριο φίλων και ψηφοφόρων του μίλησε για μια άνετη επικράτηση και νίκη.Δείτε τις φωτογραφίες.





8 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια τετοια συγκεντρωση δεν εχει γινει ποτε στα γιαννιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ.ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝ ΘΙΑΣΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ !!!! ΚΑΙ
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είσαι σε μεγάλη σύγχηση φιλαράκι! Στην αρχή αμφισβητής τον όγκο της συγκέντρωσης που οι ίδιες οι φωτογραφίες σε διαψεύδουν και στο τέλος πετάς και το κερασάκι (αναρωτιέμαι πόσοι από τους παρόντες θα τον ψηφίσουν). Είσαι σε πάρα πολύ μεγάλη σύγχηση!!!

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε μεγάλε;Τι θέλεις να πεις ότι όλος αυτός ο κόσμος ήταν και στις συγκεντρώσεις Παπανικολάου και Καστερίδη;Θεωρώ ότι μας το έγραψες για πλάκα.Και για να σου δείξω πόσο αναξιόπιστος είσαι θα του πω αυτό: τα μόνα πρόσωπα που ξεχωρίζουν τα πρόσωπά τους είναι οι υποψήφιοι.Εσύ όλους αυτούς πως μπόρεσες σε πλάνα μακρυνά να τους διακρίνεις;Μην ανησυχείς αύριο θα πάρεις το μάθημά σου.Ελπίζω μόνο να το μάθεις καλά και άλλη φορά να μην γράφεις τέτοιες ανακρίβιες.

      Διαγραφή
  5. καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ... Μεγάλο οίκτο για την γεννέτηρά μου. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή