Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Πρωτοφανής σε όγκο και παλμό η συγκέντρωση του Γρηγόρη Στάμκου στο Νέο Μυλότοπο

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη η ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου στην κεντρική πλατεία του Νέου Μυλοτόπου ,σε μια πρωτοφανή σε πλήθος και παλμό συγκέντρωση. Ο Δήμαρχος διακοπτόμενος συχνά από χειροκροτήματα από το θερμό ακροατήριο έκανε έναν απολογισμό του έργου της σημερινής δημοτικής αρχής και συγχρόνως αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας.


‘’Στο παρελθόν, ο νοικοκυρεμένος δήμος ήταν απλησίαστος στόχος! Άλλες ήταν τότε οι προτεραιότητες! Οι δημόσιες σχέσεις, τα έργα βιτρίνας, τα χρέη που θα φορτωθούν οι επόμενοι! Έτσι ήταν το παρελθόν που εμφανίζεται και πάλι, με τα ίδια μυαλά, και παραγοντίζει ξανά με τον Δήμο. Τελειώσαμε όμως μ’αυτό το παρελθόν! Αυτό το παρελθόν αφήνουμε οριστικά πίσω μας την ερχόμενη Κυριακή. Τέλος! Τέλος μ’αυτές τις κακές συνήθειες. Τώρα πάμε μπροστά. 
Τώρα κτίζουμε έναν περήφανο, δημιουργικό δήμο! Το Δήμο Πέλλας! Το δικό μας δήμο! Θέλω αυτό το ισχυρό μήνυμα, το δικό σας μήνυμα, να γίνει το κύμα που θα σαρώσει την απαισιοδοξία και του τελευταίου δημότη της Πέλλας, που θα φέρει την ελπίδα για το αύριο! Θέλω αυτό το μήνυμα, αυτή η μεγάλη πλειοψηφία των συνδημοτών μας, αυτό το κύμα της νίκης, να γίνει η δύναμή μας για τα επόμενα πέντε χρόνια! Γι αυτά θα μας στείλουν ξανά στο Δημαρχείο! Για να διοικήσουμε τίμια και ακέραια! Και όσο πιο ισχυρή είναι πλειοψηφία που θα μας δώσουν τόσο πιο μεγάλη είναι η ευθύνη μας να επαληθεύσουμε την εμπιστοσύνη τους. Αλλά γι αυτό είμαστε εδώ! Γιατί αυτός ο συνδυασμός είναι η δύναμη της αξιοκρατίας, της ποιότητας, της σύγχρονης δίκαιης διοίκησης! Το αποδείξαμε, είμαστε έτοιμοι να τον ξαναβάλουμε στην υπηρεσία του Δήμου! ’’τόνισε ο Δήμαρχος στην ομιλία του.
Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου λέγοντας χαρακτηριστικά ‘’μόνο με αυτούς τους άξιους ανθρώπους που με συντροφεύουν σε αυτόν τον αγώνα θα πετύχουμε. Σας το εγγυώμαι!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου