Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Οι Γαλατάδες στηρίζουν Γρηγόρη Στάμκο.Με μεγάλη επιτυχία η πρώτη ανοιχτή ομιλία.



Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και  θερμή υποδοχή φίλων και δημοτών πραγματοποιήθηκε χθες 12 Μαΐου 2014 η προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου στους Γαλατάδες. Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του ΠΕΛΛΑ 2020 για την επόμενη πενταετία, ενώ έκανε και απολογισμό για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής τα προηγούμενα τρεισήμισι χρόνια.

''Οι στόχοι αυτής της σύντομης θητείας – γιατί έχουν περάσει μόλις 40 μήνες από όταν αναλάβαμε- ήταν το οικονομικό συμμάζεμα, το στήσιμο του νέου Δήμου με διαδικασίες που θα εξασφαλίζουν διαφάνεια, αξιοκρατία στη λειτουργία του Δήμου και αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της καθημερινότητας. Ο Δήμος Πέλλας ξεπέρασε τις πολιτικές των μικρών δήμων και των μεγάλων χρεών. Αυτή η νίκη, αγαπητοί μου συνδημότες, δεν θα είναι μόνο η ικανοποίηση μετά από έναν ωραίο αγώνα. Δεν θα είναι μόνο η επιβράβευση των προσπαθειών μας αυτά τα χρόνια στο δήμο. Δεν θα είναι καν ο προσωπικός έπαινος που δικαιούται όποιος και όποια αποφάσισε να προσφέρει στο κοινό καλό. Αυτή η νίκη, φίλες και φίλοι, θα είναι μια ισχυρή εντολή και μια τεράστια ευθύνη.

Πρώτα απ’όλα θα είναι εντολή. Εντολή για μια Δημοτική Αρχή που θα συνεχίσει να εκσυγχρονίζει το Δήμο, να βάζει προτεραιότητες και να υλοποιεί αυτά που αποφασίζει. Εντολή για μια Διοίκηση άμεμπτη, ακέραια, διαφανή και δίκαιη με όλους. Εντολή για ένα Δήμο σε ανάπτυξη, για ένα Δήμο υποστηρικτή, συντονιστή και εμπνευστή των προσπαθειών των δημοτών του.
Η νίκη μας την ερχόμενη Κυριακή θα είναι και μια τεράστια ευθύνη.
Στα δύσκολα μας γνώρισαν οι συνδημότες μας. Στα δύσκολα και για το Δήμο και κυρίως για τους ίδιους, για τα νοικοκυριά τους.
Έ, λοιπόν, σας λέω ότι όταν βρεθείς με κάποιον στα δύσκολα, τότε μπορείς να τον εκτιμήσεις πραγματικά! Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για μένα και τους συνεργάτες μου από την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας δείχνουν οι δημότες μας σ’αυτά ακριβώς τα δύσκολα χρόνια! Θα κάνουμε το παν για να σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους και αυτή τη φορά, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής ενότητας Μ.Αλεξάνδρου λέγοντας χαρακτηριστικά ‘Είναι εδώ, δυνατοί, άξιοι, ...έτοιμοι!
Ναι! Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσά σας!
Και μόνο γι αυτήν την ομάδα, γι αυτούς τους ανθρώπους
θα άξιζε μια περιφανής νίκη την ερχόμενη Κυριακή!
Συγχαρητήρια!

Γραφείο Τύπου
ΠΕΛΛΑ 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου