Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

2-1 η Αναγέννηση Γιαννιτσών τον Αγροτικό Αστέρα σε ένα ακόμα φιλικό


Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε η Αναγέννηση Γιαννιτσών αυτήν την φορά με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.
Το τελικό2-1 ήταν το σκορ της αναμέτρησης που παρακολούθησαν 250 φίλαθλοι των γηπεδούχων.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τις 2 ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η Αναγέννηση σαφώς καλύτερη , ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο όπου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και φάσεις , στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο από τον αντίπαλο του...


...και σαφώς ήταν πολύ καλύτερη από  όλα τα προηγούμενα ματς , αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον . Μην ξεχνάμε  και  την αναμενόμενη  προσθήκη 5-6 έμπειρων παικτών που θα έρθουν  άμεσα στο σύλλογο της Πέλλας τις επόμενες μέρες.

Στο 22´ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζει Τζεϊ έγινε το 0-1. το πέναλτι κέρδισε ο Σιμίτς που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των Γιαννιτσών.
Στο 36´ μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Παντελίδη μετά από πάσα του Γίονδη απο κοντά σούταρε απόκρουσε σωτήρια ο Λαμπάκης.
Στο 43´ το 1-1 είναι γεγονός με τον Αλμπάνη να εκτελεί το φάουλ ο Γίονδης να πιάνει την κεφαλιά πηδώντας πάνω από  όλους και να κάνει το 1-1
Στο 75´ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Τοσουνίδη που από κοντά σούταρε η μπάλα όμως πέρασε σύριζα άουτ.
Στο 76´ νέο δυνατό σουτ του Καρυοφίλη πέρασα μόλις άουτ.
Στο 81´ σέντρα του Μυλωνά απευθείας  σουτ του Τσουνίδη πέρασε άουτ.
Στο 88´ φοβερή φάση και γκολ για την Αναγέννηση με τον Καρυοφίλη να δίνει στον  πάρα πολύ καλό Τοσουνίδη που  τρίπλαρε 2 παίκτες βγάζοντας μόνο του (ασιστ) στον Κυζερίδη που με σουτ πέτυχε το 2-1


Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος Θ, Χατζόγλου, Τέλλος, Σπαθάρας , Μπαξεβάνος, Νταντίδης, Μπέκα, Παντελίδης, Γιονδης, Αμπάνης.
Έπαιξαν και οι: Καραογλανίδης, Τοσουνίδης, Κωστικάς, Κωνσταντινου, Μυλωνάς, Καμπόυρης, Παπαδόπουλος Γ, Παπαδημητρίου, Χαλιλαι, Κουδέρης, Καρπόζης, Βλαικουδης, Καρυοφίλλης, Γαβρανίδης, Τσίλης, Κυζιρίδης.

Αγροτικός Αστέρας : Λαμπάκης, Πααπδόπουλος , Παπακωνσταντινου, Ασπρίδης, Σιμιτς, Αβραμόπουλος, Βοσκόπουλος, Καρακατσάνης, Τζει Τζεϊ, Προβατίδης, Πετρισεβιτς Έπαιξαν και οι Σπάθης, Βουτσάς, Σαχινίδης, Βαφεάς, Σολομωνίδης, Βλαχόπουλος, Ελευθριάδης, Καλανίδης, Καθάριος, Καραμουζης, Κυμουσης.

Πηγή   matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου