Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Μπάσκετ στο Κιλκίς


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο Κιλκίς το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσε η Ακαδημία Μπάσκετ του «ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Ακαδημία της ομάδας «Αετός Κιλκίς».

Στο Τουρνουά υπήρξε μαζική ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 140 αθλητές όλων των ηλικιών, δίνοντας μια σειρά από οκτώ (8) παιχνίδια, τα οποία να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκαν στα δύο κλειστά γυμναστήρια του Κιλκίς...


Σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και ζεστό αθλητικό περιβάλλον οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους παράγοντες της Ακαδημίας Μπάσκετ Κιλκίς.
                                             

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας των Γιαννιτσών και προπονητής κ. Γιάννης Κασιμίδης(φώτο αριστ) μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η διοργάνωση των Τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν την εκδρομή που πραγματοποιήσαμε. Συνδυάσαμε παιχνίδι και προπόνηση με πολύ θετικά αποτελέσματα και για αυτό σχεδιάζουμε παρόμοιες εκδηλώσεις για το μέλλον».

Την αποστολή συνόδευσαν επίσης οι προπονητές της Ακαδημίας Φώτης Δημητριάδης, Κώστας Χατζηαντωνίου και Μιχάλης Δαρδανελιώτης.

Φωτογραφίες από φάσεις του τουρνουά μπορείτε να δείτε στην νέα μας ιστοσελίδα www.megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου