Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Σε ιδιωτικές εταιρείες η αποκομιδή των απορριμμάτων


Ο υφυπουργός, Πάρις Κουκουλόπουλος δήλωσε πως «όσοι δεν εργάζονται δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα πληρωθούν». Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο Χάρης Καστανίδης.

Μετά τη χθεσινή (Τετάρτη) αδιέξοδη συζήτηση του υπουργού Εσωτερικών, Χάρη Καστανίδη, με τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, η κατάσταση με τους τόνους απορριμμάτων που έχουν συγκεντρωθεί συνεχίζει να είναι εφιαλτική.
Ο υφυπουργός, Πάρις Κουκουλόπουλος, δήλωσε ότι...

...η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνει από ιδιωτικές εταιρείες, στις οποίες θα αναθέσουν το έργο αυτό οι δήμοι. «Σε δύο - τρεις ημέρες δεν θα υπάρχει αυτή η εικόνα», συμπλήρωσε.
Παράλληλα, επεσήμανε πως «όσοι δεν εργάζονται δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα πληρωθούν».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) χαρακτηρίζουν τη συσσώρευση των απορριμμάτων «υγειονομική βόμβα» για τους πολίτες.
Συνέντευξη Τύπου Καστανίδη στις 17.00
Για τις πέντε το απόγευμα μετατέθηκε η συνέντευξη Τύπου του Χάρη Καστανίδη για τα απορρίμματα, που είχε αρχικά προγραμματιστεί στη μία μετά το μεσημέρι.
Ο υπουργός Εσωτερικών αναζητούσε όλη μέρα κτίριο για να πραγματοποιήσει τη συνέντευξη λόγω των καταλήψεων. Κατά πάσα πιθανότητα η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στη Βουλή.

Πηγή  kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου