Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Νίκη για τους έφηβους του Μέγα Αλεξάνδρου Γιαννιτσών στην Αξιούπολη


Πρωτάθλημα Εφήβων

ΑΣΑ Αλέξανδρος Αξιιούπολης  –  ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος  Γιαννιτσών 41-42

Μπαίνοντας δυνατά στον αγώνα και παίζοντας με ψυχή και σωστή τακτική σε όλη τη διάρκεια του, οι νεαροί παίκτες του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών πέτυχαν μια δύσκολη και σημαντική νίκη μέσα στη δύσκολη έδρα της Αξιούπολης επί του τοπικού ΑΣΑ Αλέξανδρος με σκορ 41-42. Η ομάδα των Γιαννιτσών εκτός από τον αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο είχε  να αντιμετωπίσει και τους ένθερμους φιλάθλους της τοπικής ομάδας...

...που δημιούργησαν μια καυτή για εφηβικό αγώνα ατμόσφαιρα, με συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στο άθλημα.
Παρ όλα αυτά οι παίκτες του Μέγα ξεκίνησαν με δύναμη τον αγώνα και έχοντας άριστη αμυντική λειτουργία κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ευστοχία τους στην επίθεση  παίρνοντας μια διαφορά 7 πόντων στο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια ο αγώνας ισορρόπησε και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σταθεροποιήσουν τη διαφορά επιχειρώντας την ανατροπή της στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχοντας στο πλευρό τους πολύ εκδηλωτικούς  φιλάθλους τους. Ωστόσο παρά τις δύσκολες συνθήκες οι παίκτες του Γιάννη Κασιμίδη και Κώστα Χατζηαντωνίου έδειξαν θάρρος και ψυχραιμία και κράτησαν όσο χρειαζόταν τη μπάλα μακριά από το καλάθι τους, για να οδηγηθούν σε μια σπουδαία νίκη, την οποία πανηγύρισαν με τον ανάλογο τρόπο.  
Τα δεκάλεπτα :  08–15 ,  09–09 , 13–13 , 11–05.
ΑΣΑ Αλέξανδρος Αξιούπολης: (Προπονητής: Ακριτίδης Γ.)  Στράτζαλης Ν., Γαφειρόπουλος Χ.,   Γιαπουτζής Φ.,   Μπερμπερίδης Ν.,   Βακιρλής Δ.,  Καρατερζής Β.,  Βαλσαμίδης Π.,  Κάνης Ν.
ΓΑΣ  Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Προπονητές: Κασιμίδης Γ. – Χατζηαντωνίου Κ.): Ρώνης Ν.,  Θεολόγου Β.,  Βουζίνας Π.,  Μουχτάρης Α.,  Πέιος Δ.,   Στάμκος Σ.,  Κάρτας Ε., Τερζής  Α., Αντωνίου Κ.,  Γκιώσης Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου