Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Άνετη νίκη για τους Παίδες του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών στο μπάσκετ


Πρωτάθλημα Παίδων

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 63-27

Άνετη όπως δείχνει το τελικό αποτέλεσμα νίκη, πέτυχαν οι μικροί παίκτες της ομάδας Μπάσκετ  (τμήμα παίδων) του ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, επί της συνώνυμης ομάδας της Κρύας Βρύσης. Οι φιλοξενούμενοι προέβαλλαν αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν ολοκληρωτική σε άμυνα και επίθεση. Οι παίκτες της ομάδας των Γιαννιτσών...
...έδειξαν αγωνιστική διάθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στον οποίο είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι δώδεκα παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους οι προπονητές των γηπεδούχων. Ο φετινός στόχος άλλωστε της παιδικής ομάδας του ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών είναι υψηλός και η ετοιμότητα όλων των παικτών του είναι παράγοντας για την επιτυχία.
Τα δεκάλεπτα :  11–08 ,  19–03 , 17–10 , 16–06


ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Προπονητές: Χαζτηαντωνίου Κ.– Δημητριάδης Φ.) Χατζόπουλος Ν., Χατζηλαμπρινός Θ., Μιχαηλίδης Χ., Χρυσικός Β., Αράπογλου Δ., Ζήσης Π., Σατραζάνης Β., Παπασπανόπουλος Δ., Μωυσίδης Η., Σκύφτας Γ., Μιχαηλίδης Χ., Πετροσιάν Ν.
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης: (Προπονητής Τηλαβερίδης Κ.)  Μαραζίδης Ν., Φουλατσικλίδης Ν., Μπαλτζίδης Λ., Καμένος Σ., Χρυσάνθου Ν., Αναγνώστου Μ., Σαχινίδης Ι., Περόνκας Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου