Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Καζούρα με σύνθημα κατά του Άρη από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (VIDEO)


Με τον πλέον χειρότερο τρόπο διάλεξε να αστειευτεί ο διεθνής Κυριάκος Παπαδόπουλος καθώς κατά την επιστροφή της εθνικής από την Γεωργία πάνω στο αεροπλάνο θέλοντας να κάνει «καζούρα» στον πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα της Σάλκε Άγγελο Χαριστέα, την στιγμή που η τρομπέτα είχε πιάσει ένα πανηγυρικό ρυθμό πήγε δίπλα του και τραγουδούσε ένα παλιό σύνθημα που αναφερόταν στην ομάδα του Άρη και που κατέληγε με το «…εκεί στη Β’ Εθνική». Δεν περίμενε όμως πως αυτή του την ενέργεια...

...θα την τραβούσε κάμερα με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων από φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο βιντεάκι στο διαδίκτυο.

Αργότερα και μέσο του ραδιοφώνου θα παραδεχόταν ότι ήταν λάθος του και ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να θίξει την ομάδα του Άρη. Συγκεκριμένα η δηλώσεις του:
“Το άκουσα κι εγώ και με έχει στεναχωρήσει πολύ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Άρη και σίγουρα δεν ήθελα να θίξω την ομάδα ούτε καμία άλλη ομάδα. Ήταν μια στιγμή πλάκας ανάμεσα σε μένα και τον Άγγελο και δεν ήξερα ότι υπήρχε κάμερα - μια πλάκα ήταν και δεν ήθελα ειλικρινά να θίξω τον Άρη. Αν ήξερα ότι είχε κάμερα δεν θα το έκανα, δεν είχα λόγο, εγώ παίζω στη Γερμανία και δεν με απασχολούν όλα αυτά. Είμαι όμως δημόσιο πρόσωπο και ό,τι κάνω μεγαλοποιείται”.

Αν και από την μία όπως λέει παραδέχεται το λάθος του, από την άλλη δεν τον ακούμε να ζητάει κάποια δημόσια συγνώμη, αλλά και στο τέλος αναφέρει πως το ότι είναι δημόσιο πρόσωπο, ότι κάνει μεγαλοποιείτε. Ακριβώς θα λέγαμε και εμείς, το γεγονός ότι είναι δημόσιο πρόσωπο, οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με όσα λέει και κάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου