Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σπουδαία νίκη του Αερωπού μέσα στο Κιλκίς με 25-26

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι ο Αερωπός πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί το Κιλκίς με 25-26 φτάνοντας έτσι τις 2 νίκες στα 3 πρώτα παιχνίδια δείχνοντας μέχρι στιγμής ότι η ομάδα του Χρήστου Τζουβάρα φέτος έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο και που θα πουλάει πολύ ακριβά το τομάρι της τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα της Έδεσσας κατάφερε να πάρει τα ηνία του σκορ και να τα κρατήσει σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης...

...με τους γηπεδούχους ωστόσο να ακολουθούν διαρκώς σε απόσταση αναπνοής. Αξιοσημείωτο του ντέρμπι το γεγονός ότι η μεγαλύτερη διαφορά των δύο ομάδων έφτασε να είναι 3 γκολ για τον Αερωπό ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κυμαινόταν στα 1-2 τέρματα.
Μεγάλη εμφάνιση από τους Τζουβάρα και Γιόσμου όπου με 7 τέρματα ο καθένας οδήγησαν την ομάδα τους σε αυτήν την μεγάλη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 5-5, 9-10, 14-13 (ημχ) 17-20, 23-24, 25-26

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Κωτανίδης, Γκιντίδης 1, Κυπραίος 5,
Λασκάκης, Δεληγιάννης, Σισμανίδης, Σκάρλος, Δημάκης 6, Χατζηαγαπ
ίου 1, Σιμιτζής 3, Πίτος 4, Μέγκας 3, Γρηγοριάδης 1, Τριανταφύλλου.

ΑΕΡΩΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Τζουβάρας Π. 7, Κότσιφας, Βουτσάς 5, Κυριακού, Μιχαηλίδης, Γιόσμου 7, Τζουβάρας Θ., Μούσιος 3, Τσάτσος 3, Μίλτσεφ, Αρβανιτίδης, Τσάπας 1.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Δίλεπτα: 5-7, Πέναλτι: 2/4-0/2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου