Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η Ντόρα προτείνει κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης και ζητά «Νυστέρι» στο δημόσιο


Πρωτοβουλία του προέδρου της Δημοκρατίας για συγκρότηση κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης, αλλά και Δραστική μείωση του Δημόσιου Τομέα ζήτησε εκ νέου μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News», η κ. Μπακογιάννη ζητά από τον κ. Παπούλια να αναφέρει συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τη συμμετοχή των πρώην πρωθυπουργών και να αποφασίσουν από κοινού για το καλό της χώρας.«Ήλθε η ώρα για ένα μέτωπο λογικής υπευθυνότητας...


Είμαστε ακριβώς μπροστά στις πύλες της αβύσσου», υποστηρίζει και τονίζει πως τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση δεν έχουν αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και κύρος απέναντι στους εταίρους και τους δανειστές. Ως αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει είναι ότι δεν υπάρχει κανείς «να διαπραγματευτεί για τους Έλληνες».
Μεταξύ άλλων πρότεινε και τον περιορισμό των θέσεων διευθυντών και προϊσταμένων στη Δημόσια Διοίκηση αλλά και τη μόνιμη σύνδεση των αμοιβών στο δημόσιο με την παραγωγικότητα.
Επίσης πρότεινε τη σύνδεση των αμοιβών του δημοσίου με τις αντίστοιχες του δημόσιου τομέα.
Παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, με τις ρυθμίσεις που προωθεί, οδηγεί σε οριστική διάλυση τη Δημόσια Διοίκηση.
Η κ. Μπακογιάννη ζητεί τη μετάβαση σε ένα κράτος που θα λειτουργεί με τα 2/3 του σημερινού ανθρώπινου δυναμικού του μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Πηγή  nooz.gr & newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου