Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός Γαλατάδων: "Στο παιχνίδι με τον Όλυμπο Αψάλου η διαιτησία μάς γύρισε πολλά χρόνια πίσω"


Πήραμε την απόφαση να δημοσιεύσουμε αυτήν την επιστολή μετά από πολλή σκέψη και με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με τον «Όλυμπο» Αψάλου. Στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου δε θέλαμε να πιστέψουμε ότι η συμπεριφορά των διαιτητών θα είναι αρνητική απέναντι στην ομάδα μας. Στην πορεία διαπιστώσαμε ότι η διαιτησία της Ε.Π.Σ. Πέλλας πράγματι δεν είναι αρνητική (ότι δηλαδή δεν υπάρχει δόλος για καμία ομάδα), όμως με μεγάλη απογοήτευση είδαμε ότι...

...στο τελευταίο παιχνίδι η διαιτησία μάς γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Πιστεύουμε ότι η νέα γενιά των διαιτητών δεν κάνει καλά τη δουλειά της και το λέμε αυτό με μεγάλη μας λύπη γιατί είναι παιδιά μορφωμένα και δεν έχουν τη στοιχειώδη ενημέρωση πάνω στο αντικείμενό τους. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 στο παιχνίδι «Ολύμπου» Αψάλου και «Ολυμιακού» Γαλατάδων ο διαιτητής Κος Μαυρίδης υπέπεσε σε τρία τραγικά λάθη που στάθηκαν η αφορμή να ηττηθούμε και δε θέλουμε να μπούμε σε  λεπτομέρειες αφού παρατηρητής του αγώνα ήταν ο αρχιδιαιτητής Κος Πολατιάν ο οποίος στο τέλος του αγώνα παραδέχτηκε τα λάθη τού διαιτητή πλην όμως ισχυρίστηκε ότι αυτά δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα, κατά τη δική του άποψη.
Αντιθέτως πρόσβαλε το διοικητικό συμβούλιο, τον προπονητή και πάνω απ’ όλα την ομάδα, μια ομάδα που εκπροσώπησε επάξια την Πέλλα στη Δ΄ εθνική κατηγορία για τέσσερα συνεχή χρόνια με πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι ομάδα ασανσέρ, προερχόμενη από ένα χωριουδάκι και αφήνοντας πίσω μεγαθήρια όπως Εδεσσαϊκό και Αλμωπό Αριδαίας, ομάδες με βαριά φανέλα για τις οποίες τρέφουμε απεριόριστο σεβασμό (δεν υπονοούμε ότι έχουν την εύνοια της διαιτησίας).
Συγκεκριμένα ο κος Πολατιάν απευθυνόμενος στο Δ. Σ. και τον προπονητή του συλλόγου μας δήλωσε: «Δεν έχετε ομάδα. Δεν έχετε τίποτα». Αυτό μας προσβάλλει βάναυσα, πρώτα απ’ όλα την ομάδα αλλά και τον καθέναν μας ξεχωριστά. Γιατί δίνουμε έναν αγώνα καθημερινά, ματώνουμε οικονομικά, επειδή πάνω απ’ όλα είμαστε ερασιτέχνες παράγοντες, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και   προσπαθούμε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών για το άθλημα απομακρύνοντάς τα από κακιές συνήθεις.
Βέβαια γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας και δε ζητούμε παρά την ίση μεταχείριση. Δεν αρμόζει αυτή η δήλωση σ’ έναν άνθρωπο που κατέχει εξέχουσα θέση στη διοργάνωση, όντας μισθωτός, (δεν θα μας πείραζε αν μας το έλεγε οποιοσδήποτε άλλος), ο οποίος έφυγε κακήν κακώς από την Α΄ Εθνική κατηγορία
Ζητούμε την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή απ’ όλες τις αναμετρήσεις μας (εντός και εκτός), το ίδιο και για τον Κο Πολατιάν (ούτε καν σαν φίλαθλο στο γήπεδό μας). Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα άκρα, δηλαδή είμαστε έτοιμοι να αποσύρουμε την ομάδα από το πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει αυτή ή κατάσταση.
Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τον ‘Όλυμπο» Αψάλου για την άριστη φιλοξενία.

Με τιμή το Δ. Σ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου