Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Μόνο τα γκολ άξιζαν στο 1-1 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό


Τα εντυπωσιακά γκολ των Μιραλάς και Λεονάρντο ήταν αυτά που άξιζαν περισσότερο στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Το τελικό αποτέλεσμα (1-1) θεωρείται δίκαιο

Το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν ανέδειξε νικητή. Η πρεμιέρα τού Κωστένογλου στον πάγκο της Ενωσης δεν συνοδεύτηκε με νίκη, ενώ ο Ολυμπιακός απέτυχε να συνεχίσει με επιτυχία την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το 1-1 δείχνει ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ ήταν ψυχωμένη και με παίκτες που τα έδωσαν όλα. Ο Ολυμπιακός μοιάζει καλύτερη ομάδα, αλλά...

...δεν το επιβεβαιώσε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Τα δύο γκόλ ήταν υπέροχα: στο 23' ο Μιραλάς ξέφυγε από τα αριστέρα, απέφυγε τον Μανωλά και με καταπληκτικό σουτ σημείωσε το 0-1. Η ισοφάριση για την ΑΕΚ ήρθε στο 43' με έξοχο σουτ  του Λεονάρντο, ένα σουτ που άφησε ακίνητο τον Κονστάντσο(1-1).

Η ΑΕΚ είχε την ατυχία να χάσει στο 43' τον Γκούντιονσεν. Ο Ισλανδός μεσοκυνηγός αποχώρησε με κάταγμα, ύστερα από σύγκρουσή του με τον Κοστάντσο. Στο δεύτερο ημίχρονο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαλβέρδε άλλαξε τα πλάνα του και προώθησε στη μεσαία γραμμή τον Μοντέστο, φέρνοντας σε θέση δεξιού μπακ τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ετσι, πέτυχε μια ισορροπία, καθώς στην αρχή ο Λεονάρντο είχε δημιουργήσει προβλήματα με την ταχύτητά στον Γάλλο αμυντικό του Ολυμπιακού.Από τους καλύτερους της ΑΕΚ ήταν ο Βάργκας-ο μέσος κράτησε όλο το κέντρο. Από τον Ολυμπιακό, πολύ θετικός ο Ορμπάιθ, ενώ ο Φετφατζίδης δημιούργησε αρκετές καταστάσεις με την εκρηκτικότητά του. Τώρα, οι δύο μονομάχοι στρέφονται στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Ο διαιτητής Κωνσταντινέας απέτυχε. Θέλησε να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα και έδειξε νωρίς κάρτες, με αποτέλεσμα να μην αποφύγει τις αποβολές. Στο 87' είδε δεύτερη κάρτα ο Μάκος και στο 89' ο Μοντέστο. Αποβλήθηκε επίσης ο Μητρόπουλος από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Κίτρινες:Βάργκας, Μανωλάς, Λαγός, Γκούντιονσεν, Χολέμπας.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μανωλάς, Κάλα, Λεονάρντο(76' Κάρλος), Μάκος, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Γκούντιονσεν(43' Καφές), Λυμπερόπουλος, Γεωργέας(85' Κοντοές).

Ολυμπιακός: Κοστάντσο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα(90' Μακούν), Τζιμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ(46' Μέλμπεργκ), Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Αμπντούν(63' Φετφατζίδης).

Στατιστικά Αγώνα
1
Γκολ
1
0
Ασίστ
0
8
Σουτ
3
1
Σουτ εντός μεγάλης περιοχής
2
4
Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής
1
3
Κεφαλιές
0
2
Αποκρούσεις
3
12
Επεμβάσεις
8
15
Κλεψίματα
6
23
Φάουλ
25
5
Οφσάιντ
3
4
Κόρνερ
1
46
Λάθη
48
6/17  
Γεμίσματα
 3/16


Το φιλμ του αγώνα

10' Κίτρινη κάρτα στον Βάργκας
12' Κίτρινη κάρτα στον Μανωλά
12' Κίτρινη κάρτα στον Χολέμπας
14' Κίτρινη κάρτα στον Μάκο
18' Σουτ του Γκουντγιόνσεν μπλοκάρει ο Κοστάνσο
23' 0-1 ο Ολυμπιακός με σουτ του Μιραλάς
25' Κίτρινη κάρτα στον Μοδέστο
34' Κίτρινη κάρτα στον Γκουντγιόνσεν
43' 1-1 η ΑΕΚ με ωραίο σουτ του Λεονάρντο
45' Ο Γκούντγιονσεν βγήκε έξω τραυματίας
45+4' Λήξη ημιχρόνου
46' Μέλμπεργκ στη θέση του Φουστέρ
46' Καφές στη θέση του Γκούντγιονσεν
70' Κίτρινη κάρτα στον Λαγό
75' Λεονάρντο έξω στη θέση του ο Κάρλος
85' Καλό σουτ του Λαγού η μπάλα δίπλα από το δοκάρι
87' Δεύτερη κίτρινη κάρτα και κόκκινη στον Μάκο για διαμαρτυρία
89' Απίστευτο! Κόκκινη κάρτα στον Μοδέστο γιατί κατέβασε το σορτσάκι του Κάλα
89' Κίτρινη κάρτα στον Κάλα
94' Λήξη αγώνα

Πηγή  tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου